dimecres, 29 de febrer del 2012

M'han trencat els esquemes

En el darrer post ja havia avançat que estava buscant fòrmules per poder sortir en bici entre setmana encara que fos una hora i mitja. Doncs bé, havia trobat una forma per poder convinar-ho tot durant aquesta setmana per poder sortir cada dia però, com no pot ser d'una altra manera, alguna cosa ha de passar per trencar tots els meus esquemes. La Ivet s'ha posat malalta. La pobre ha enganxat una grip de les bones i això m'ha obligat a oblidar-me de tota la planificació que havia pensat per aquesta setmana. De tenir la possibilitat de agafar la bici cada dia una hora mitja he passat a no fer-ho ni un de sol. En fí, que m'ho prenc bé perquè, malauradament, ja n'estic acostumant a que tot el que planejo m'acabi sortint malament....

diumenge, 26 de febrer del 2012

Ja es respira primavera

Ara feia bastants dies que no sortia en bici i el que més he notat aquest cap de setmana és el canvi de temps. Ja es respira primavera. Quin canvi! A més jo acostumo a sortir bastant d'hora i la diferència de graus era abismal comparat amb la darrera vegada que vaig agafar la bici. 

He gaudit molt de les dues sortides, la d'ahir i la d'aquest matí. No es pedala igual d'agust amb els peus congelats i les mans insensibles pel fred que amb temperatures còmodes com les d'aquest cap de setmana. He completat 160 km en ambdues jornades, sobre els 80 km per dia amb 860m de desnivell a 31 km/h el dissabte i 965 m de desnivell a 30 km/h diumenge. Realment pensava que em trobaria pitjor. L'únic que necessito de més en tenir continuitat els dies laborables. Estic buscant fòrmules per fer-ho. De moment ja tinc la nova llicència pel 2012, això sí, com a VETERÀ 40...jejeje.


dimarts, 14 de febrer del 2012

Estas boig o què???

Aquesta és la frase que més he sentit avui. Una mica abans de les 8 del matí m'he presentat a la feina. He aparcat el cotxe, he tret la bici del maleter i m'he disposat a desafiar al fred matinal a la carretera. Els companys que em veien pel passadís amb la bici em deien "on vas? estas boig o què?". I potser tenen una mica de raó, o molta. O potser no en tenen. Ja no ho sé. El termòmetre marcava un grau negatiu i el cel estava bastant tapat però jo ja tenia la idea de sortir aquest matí ficada dins el cap des d'ahir a la nit i així ho he fet. Ho necessitava. Portava desdel dia 29 de gener sense fer res i, simplement, ho necessitava. I com he gaudit!!! El fet d'iniciar la sortida des d'un lloc on no és habitual sempre motiva. No cada dia tens l'oportunitat de descobrir carreteres noves, indrets desconeguts, cruïlles que et preguntes a on et portaran...tot això trenca la rutina. L'hora i mitja que he fet l'he gaudit tant que no m'he enrecordat del fred. Al final 47 km a 30.4 km/h de promig en un recorregut bastant fàcil i plà amb només 400 m de desnivell. El pitjor ha estat que quan he arribat a la feina no anava l'aigua calenta de les dutxes. Diuen que l'aigua freda activa la circulació i vaja si ho fa!!!!
El termòmetre de la bici marcava -0,7ºC

diumenge, 5 de febrer del 2012

Res

Avui fa una setmana que no actualitzava el blog. El motiu és el de sempre, res a explicar. Aquests darrers set dies han estat nefastos. Només no he pogut agafar la bici cap dia sino que, a més, tampoc he pogut fer ni una trista sessió d'espinning. El més greu de tot és que tant ahir com avui podia haver sortit i no ho he fet. D'una banda les baixes temperatures (i la neu, com avui) no convidaven gaire. D'una altre, com que ja han començat les curses socials, costa molt trobar algú per compartir el patiment del fred. La meva motivació és molt baixa actualment. Les perspectives que tinc per davant són del tot negatives, com a mínim, fins a finals de març que canviem l'horari. Amb aquest panorama costa molt sacrificar-se el cap de setmana i sortir amb temperatures sota zero sabent que durant els propers dies laborables no podràs fer res i perdràs el poc que has guanyat en aquests dos dies. En fi...