dissabte, 11 de juliol del 2009

El Tour a casa

Quan, ja fa mesos, es va dir que el Tour tindria dues etapes a Catalunya no m'ho podia creure. Però molt menys podia imaginar que el Tour de France passaria al costat de casa. I, com deixar passar aquesta oportunitat???? No se sap quan tornarem a tenir l'espectacle més gran del mon tant a prop. Així que la grupeta vam quedar bastant d'hora per poder anar a veure el pas dels corredors pel Premi de Muntanya del costat de Vacarisses. Abans de les 10 del matí ja estàvem allà.


Desprès de passar tota la caravana publicitària i d'agafar alguns souvenirs propis del Tour, era l'hora de veure passar els corredors. Els primers en fer-ho, tres homes escapats que van disputar el pas pel premi de muntanya.

A pocs segons, un petit grup, del qual sortiria el guanyador d'aquella etapa, el francès Brice Feillu.

Ja un bon grapat de minuts pel darrera el gran pilot, amb el líder Fabian Cancellara al mig, que s'ho prenia amb calma a l'espera dels grans ports que estàven per arribar en terres andorranes.

En definitiva, una oportunitat única per poder viure Le Tour de France rodant per les carreteres on habitualment em moc.