diumenge, 23 de gener del 2011

WP&FG 2011 New York (EEUU)

Aquest any hi ha nova edició dels World Police & Fire Games (Jocs Mundials de Policies i Bombers) o també coneguts com "olimpiades de policies i bombers". Després de les anteriors edicions en les que vaig participar a Barcelona 2003, Adelaide 2007 (Austràlia) i Vancouver 2009 (Canadà), arriba el torn de New York 2011 (EEUU). De moment l'organització ja ha confirmat les dates de les proves i els escenaris on es duran a terme les competicions de ciclisme.

Dissabte 27 d'agost. Criterium - Grant's Tomb, New York, NY.
Situat en ple Manhattan, a pocs metres de Broadway. Crec que el circuit és pla i es disputarà per Riverside Drive. Tot un luxe poder competir pels carrers de Manhattan!

Diumenge 28 d'agost. Ruta - Alley Pound Park, Douglaston, NY.

Ubicat a uns 15-20 km a l'est del nucli de la ciutat de New York. Desconec la planimetria del lloc. De moment, l'organització no ha aportat més dades.

Dilluns 29 d'agost. CRI - Floyd Bennett Field, Brooklyn, NY.

Situat a la zona sud del barri de Brooklyn. Està bastant a tocar de l'aeroport internacional JFK i, crec, que és una antiga zona d'aviació. Per tant, suposo que deu tenir un relleu del tot pla i poc revirat.

Dimarts 30 d'agost. Pista - Kissena Park Velodrome, Flushing, NY.

Històric velòdrom construit l'any 1962 en ple cor del barri de Queens i seu del primer club ciclista de la ciutat de NY. Situat al Kissena Park és una instal·lació recuperada fa pocs anys per a la pràctica del ciclisme a NY. És d'asfalt i descovert. La seva ubicació al mig del parc fa que durant l'hivern es practiquin proves de ciclocross a les seves rodalies.

Dimecres 31 d'agost. Sprints - Coney Island, NY.

Situat al sud del barri de Brooklyn i històricament el lloc de lleure dels new yorkins els caps de setmana i de platja en temporada d'estiu. Conegut pel seu parc d'atraccions ja que és dels més antics del mon, data de principis del segle XX. Ha sortit en infinitat de pel·lícules.

Dijous 1 de setembre. Crono escalada - Palisades Park, Alpine, NJ.

És la seu de les proves de ciclisme que està més allunyada de la ciutat de NY. De fet pertany a New Jersey. Suposo que és difícil trobar grans desnivells en la city per fer la prova de crono escalada.

La idea és participar aquest any també en aquests jocs. L'atractiu de la ciutat de NY i la celebració del desé aniversari dels fatídics fets del 11-S fa que la cita d'enguany sigui del tot ineludible.