dimarts, 9 d’octubre del 2012

Setmana Internacional de Ciclisme Màster



Si no hagúes patit la caiguda en la disputa de la cursa de Sant Vicenç dels Horts, hores d'ara estaria a Mallorca disputant la Setmana Internacional de Ciclisme Màster. Una prova en la que ha participat en els darrers anys i que m'ha donat bons resultats. L'any passat, com a MA30, vaig acabar quart a la Copa d'Europa i tercer a la darrera etapa de la Volta a Mallorca.

Enguany la meva il·lusió era abocar tots els esforços precisament en el primer dia de competició, la Copa d'Europa. És un recorregut que se m'adapta força bé: molt plà i on cal estar molt atent a les possibles escapades que es formin.

Estic trist perquè no he pogut anar però, a l'hora, estic content perquè he vist que el guanyador ahir de la Copa d'Europa va ser el nostre company de categoria en Mirco Merotto. Aquella recta de meta de més de dos quilòmetres li  va com anell al dit a un home tant ràpid i potent com és ell.

Enhorabona Mirco i disfruta d'aquesta gran victòria!!!

4 comentaris:

p.soler ha dit...

ESPERO Y DESEO QUE EL PROXIMO AÑO DISFRUTES DE ESTA PRUEBA..CUIDATE..UN ABRAZO...AHHH..TENGO UN PARAGUAS TUYO,YA TE LO DARE..

Carles Lara ha dit...

Yo también lo espero Pedro, de esa y de muchas más jejeje

Ah, el paraguas. Ya me lo darán en febrero jejeje

Un abrazo!!!

Juan Carlos medina ha dit...

Buenas,carles..espero que te recpuedes pronto,y estés con nosotros dando guerra.un Abracada..c
Y mucho animo

Carles Lara ha dit...

Gracias Juan Carlos, eso espero yo también.

Enhorabuena por la Xallenge i el año que viene más...

Un abrazo