diumenge, 20 de juliol del 2008

Crònica del Finde

Dissabte SANT GREGORI
Circuit diferent a de l'any passat, molt més trencacames, però això si, amb la mateixa calor de cada any. Abans de començar, 1 minut de silenci en la memòria d'en Francesc, gràcies a tots. Ja de sortida es van anar fent els grupets de valents que anàven marxant. En arribar a les primeres rampes del portet, en Morales va engegar la moto i ja no el vam tornar a veure fins la meta. Per part meva, rodant en el grup. Ja a la segona volta vaig atacar al cim del port i vaig marxar amb el meu company d'equip en Magín (ESTEVE). Uns kilòmetres després vam agafar al Benítez (CECOC) que no havia pogut aguantar el ritme de davant. A uns 5 km de meta vam veure un grup davant nostre que al final no vam poder agafar. Al final un 9è lloc de la general després de quasi 25km d'escapada. A la meta es van presentar en solitari en Morales (BIGMAT-LUCTA) i en Gironés (ESTEVE) que no va el va poder superar a l'esprint. A part de l'excepcional carrera d'en Josep, destacar la valentia d'en David Sánchez (ESTEVE) que sense tallar-se ni un pel va arrecar quasi de sortida i va guanyar la meta volant. D'aquesta menera es va col·locar com a líder d'aquesta classificació. Ben fet!!!
Diumenge MATINAL DE L'HOSPITALET
Deu ni do quina carrera més rara!!!!! Ja de sortida vaig patir el marcatge del líder, en Edu Vergés (BIGMAT-LUCTA). Arribem al primer sprint puntuable dels 8 que hi havia i en Edu el guanya sobradament. Jo sóc sobrepassat sobre la mateixa línia pel Mirco que venia com una avió i puntuo tercer. Fins aquí be. A partir d'aquest punt de carrera tothom ho intenta i es comencen a formar grupets. Jo ho intento, però el líder no em deixa, el marcatge és molt estricte, què es la seva funció i ho entenc perfectament. D'aquest fet se n'aprofiten molts corredors com en Jony Rubio (CECOC), Benítez (CECOC), Gironés (ESTEVE) fins que es fa la carrera. El grup dona per fet que això s'ha acabat i a dormir tots. El grup capdavanter ens dobla, 2 o 3 cops, al final vaig perdre el compte...No se ni en quin lloc he acabat, però suposo el segón dels que teniem voltes perdudes, perquè tenia 3 punts del primer sprint i en Edu 5. La setmana pròxima en Edu tendrà més feina que avui, perquè en Jony i en Benítez, dels primer de la general, s'han aproximat molt i també tindrà que vigilar-los d'aprop. Bona carrera de nou d'en Gironés (ESTEVE) que sino arriba a ser per una punxada en la darrera volta tenia moltes opcions de guanyar.

4 comentaris:

Ernesto ha dit...

Ey Carles!
me he quedado con gananas de ir esta mañana a l'Hospitalet. La caída del otro sábado me ha dejado KO y esta mañana tenía demasiadas molestias. Esta semana, gran kilometrada: 37 kms!!!

Carles Lara ha dit...

Caida???? No lo sabía, qué ha pasado nen? Te has hecho daño? Te he buscado hoy por ahí

Ernesto ha dit...

pues fue el sábado pasado, cuando iba con algunos de los chavales del club. En un cruce camino de la autovía unos decidieron parar, otros no y yo me fui al suelo; había conseguido frenar pero no lo suficiente. Caí del lado derecho y mis costillas se llevaron el golpe. Llevo toda la semana doblado, por no decir buena parte del año, jur jur jur!!

Carles Lara ha dit...

Joé nen! No salimos de una y caemos en otra. Pues nada, darte ánimos y que no sea nada. Cuidate amigo! 1 abrazo