dissabte, 2 d’agost del 2008

I els ciclistes, per on passem????

Jo no se en què pensava el que va idear aquesta senyalització que últimament tant prolifera a les carreteres, però sí que sé en què no pensava. No pensava en els ciclistes. Aquest tipus de balisament obliga a que el ciclista s'hagi de desplaçar cap a la seva esquerra i que envaeixi una bona part del carril dret de la circulació amb el consegüent perill de ser envestit pel darrera. El perill es multiplica quan es tracta d'una via ràpida, com és aquest cas, on els vehicles van a altes velocitats. Si a més, afegim que sobre la línia blanca han posat aquest sistema que fa trontollar tota la bici, ja no diguem. En fi, que seguretat i bona senyalització a les carreteres sí, però s'ha de tenir en compte a tots els usuaris, i no només als vehicles a motor.

3 comentaris:

Ernesto ha dit...

no me digas que esta mañana has estado por la zona de la playa??? Vaya hombre, podíamos haber coincidido.

Ahora toda la autovía tiene estos chismes anti-bicis. Como vaya un grupo y alguno sea un poco despistado, se lo come fijo.

La verdad es que sortearlos no tiene nada de emocionante.

Un saludo Carles!

Carles Lara ha dit...

Pues si, he estado por la autovía recordando viejos tiempos jejeje. Oye, si quieres mándame un mail con tu tfn y cuando tire para tu zona te pego el toque.
Salu2.

Ernesto ha dit...

pues no voy a poder quedar en un tiempo... mañana por la mañana nacerá mi hija y seguramente tendré que hacer muuuuuuchas guardias en casa a cualquier hora.

Ahora sí que voy a amortizar el rodillo :-)))