divendres, 31 d’octubre del 2008

I van 5...!!!!!

Amb el dia d'avui van 5. Cinc dies sense fer res de res. Ni bicicleta de carretera, ni de CX, ni natació, ni res de res. Entre el poc temps lliure que he tingut i el mal temps que ha fet durant la setmana, impossible. I el diumenge comença la Copa Catalana de Ciclocross. La primera de les curses ens agafa una mica lluny, però que hi farem. Tot sigui per disfrutar de l'excel·lent ambient que hi ha en el mon del CX. Ja hi ha ganes de tornar a veure a gent que no coincideixo des de que va finalitzar la temporada passada. La climatologia ha estat dolenta aquests dies i això ens depararà una carrera d'autèntic ciclocross. Al més pur estil de les clàssiques belgues, amb el seu fang i el seu fred. Sí senyor, com ha de ser!!!! A més la previsió del temps per la zona indica que la probabilitat de pluja pel diumenge és alta.

Sobre el circuit de diumenge aquí penjo un comentari del propi organitzador que he extret del blog de l'Ernesto (http://emananes.blogspot.com/):
"Deciros que el circuito ( diseñado por Sergi Escobar ) tendrá un pequeño tramo de asfalto ( paso por la población ), otra parte transcorrerá entre los viñedos de Raimat ( Codorniu ), y una tercera parte, muy interesante bordeará el Castillo de Raimat, donde habrá alguna de las sorpresas, zonas más técnicas, donde pueden marcarse las diferencias."

4 comentaris:

Ernesto ha dit...

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG!!!!

David Sánchez ha dit...

Todos tenemos ganas de barro y pulsaciones a tope durante 40 minutos aprox.
Saludos

Carles Lara ha dit...

Además de verdad jejeje. Por cierto David, bonita foto de Sabadell. Ya tenemos el mono de manga larga preparado para el domingo??? jejeje

XAVI NOVELL ha dit...

Carles el mono que sigui de neoprè !!! que segur que us anirà millor. xavalote sort i fins la propera.