dimarts, 22 de setembre del 2009

Fa unes dies vaig titular un els posts com "Grupeta Deluxe". Doncs avui no es pot dir la paraula grupeta, però sí que puc dir que els acompanyants de la sortida eren de primera. La quedada inicial era amb l'Isra, que aquest cap de setmana intentarà guanyar de nou el títol de Campió d'Espanya de BTT Marathó. Ja en ruta ens em creuat amb un campioníssim. Aquest és l'adjectiu que mereix un corredor que ha guanyat etapa del Tour de France, ha fet 2n, 3r i 4t en la Paris-Roubaix i 3r en el Tour de Flandes, entre d'altres resultats. Sí, com ja haureu esbrinat molts, estic parlant del Joan Antoni Flecha. He fet 90 km i ha estat un veritable luxe anar a roda d'aquests dos cracks. Després del pocs km que vaig fer la setmana passada, aquesta toca intentar recuperar ritme de pedal per continuar amb l'Operació Ensaïmada.


2 comentaris:

sara novell ha dit...

A tots els MASSAIS que té en Xavi a la seva llista del blog, us fagi difusió que ahir dia 22 en Xavi va patir un greu accident amb la bicicleta, el qual no ha superat.
No tinc altra manera de posar-me en contacte amb els amics, companys i coneguts de la bicicleta amb els quals comparteix experiències en Xavi. A través del blog d’en Xavi, http://xaviernovell.blogspot.com/, aniré escrivint informació perquè tots en tingueu coneixement.
Una abraçada a tots de part de la germana d’en Xavi i família.
Sara Novell i Auleda

Carles Lara ha dit...

Ha estat una terrible noticia. Encara no ens ho podem creure. Només dir que ho sento de tot cor perquè és una persona que m'aprecio molt. Molts ànims a tota la familia.