diumenge, 6 de setembre del 2009

PERILL, IRRESPONSABLES AL VOLANT

Malauradament, aquests darreres dies, hem tingut coneixement de la mort d'un altre ciclista. En aquest cas un cicloturista de Manresa que, anant a disfrutar de l'espectacle de la Vuelta, va tenir la desgràcia de topar-se amb un IRRESPONSABLE que li va treure la vida.

Malauradament aquests IRRESPONSABLES són molts i abunden per les nostres carreteres. I sembla que nosaltres, els que sóm els més vulnerables a l'asfalt, no sóm els que reclamem més mesures de seguretat, ni normes, ni carrils bici, ni adequació de les carreteres...Hi ha altres col.lectius que es fan sentir més, molt més davant les administracions.

Malauradament cada dia que sortim a entrenar ens hem de creuar amb amb aquests IRRESPONSABLES que no respecten res, que et piten perquè vas en filera de dos quan des de fa anys que està permés, els que no saben que han de deixar una distància lateral... Doncs aquests, encara tenen la cara de això:

Aquesta pintada porta molt de temps i està a la carretera que uneix Sant Sadurní d'Anoia i Gelida. Una carretera secundària d'aquelles que, per no tenir, no te ni marques vials. Doncs sembla que, fins i tot en aquestes, fem nosa. Nosaltres fem nosa! Els irresponsables que utilitzen aquesta carretera per fer els seus "trams especials cronometrats" no en fan. Extrany és el dia que no et creues amb el "Carlos Sainz" de torn. L'IRRESPONSABLE que fa que tanquis els ulls i creuis els dits quan, ja de lluny, el sens venir.

Cada dia, quan sortim a disfrutar del nostre esport, ens juguem la vida per culpa d'aquests IRRESPONSABLES.