diumenge, 2 de maig del 2010

Crònica de la prova en ruta

Estic molt content. No pel resultat de la cursa però si pel desenllaç d'ella. Les meves opcions passaven per arribar al port de la Teixeta en algun grup escapat i evitar, d'aquesta manera, haver de patir en el grup durant l'ascensió. Així que ja vaig poder escapar-me sobre el quilòmetre 5 de cursa. En principi amb dos corredors més però mes endavant, sobre el quilòmetre 15, es vam ajuntar 6 ciclistes, la majoria del nord (Euskadi i Navarra). Entre tots vam obrir forat ja que es vam entendre molt bé. Durant bona part del recorregut no vam baixar de 40-45 km/h. A peu de la Teixeta la referència era de 1'36'' sobre el gruix del pilot. Vam fer la pujada en grup, però vam perdre un component de la fuga. Ha estat la vegada que he pujat més còmode aquest port. Quan vam coronar l'avantatge havia baixat fins el 40''. Si la nostra velocitat durant l'ascensió oscil·lava entre els 23-25 km/h no vull pensar com van pujar per darrera. A partir d'aquí es va iniciar una crono entre nosaltres 5 i el pilot fins la meta, que estava situada encara a uns 40 km. La distància s'anava escorçant fins que a 10 km de meta la nostra aventura es va veure finalitzada. Uns 5 km abans de produir-se la neutralització, l'Eneko Fernández, un dels homes de la fuga, havia aprofitat que havia agafat uns metres en un dels relleus i se la va jugar en solitari. Aquesta jugada li va servir per plantar-se tot sol a la meta i alçar-se amb la victòria. Pel darrera molts atacs per intentar marxar. Un dels que ho va intentar amb valentia va ser en Cleo Molina que, finalment, a falta d'uns 3 km, va poder marxar i arribar a meta amb una molt meritòria tercera plaça. En l'esprint del grup ja no vaig ni intentar-ho, no em quedaven forces. Per això dic que el 21è no és que sigui un excel·lent resultat però podia haver sortit bé. Les escapades una vegada surten bé i deu no, però com a mínim ho vaig intentar els dos dies amb tot el que tenia. De fet el pulsómetre així ho reflecteix. El dia de la CRI una mitja de freqüència cardíaca de 188 i màxima de 196 i, durant la ruta d'ahir. 176 de FCC i 195 de FCM. Ningú no pot dir que no em vaig esforçar jejeje!!!
1.- L'Albert que va acabar molt bé el 15è de la general i 3r de la seva categoria en Bombers. Trofeu pel prestatge!!!!

2.- El pódiu absolut amb l'Eneko Fernández, el Jordi Fernández i el Cleofas Molina. Felicitats campions!!!!

4 comentaris:

FRANK JIMENEZ ha dit...

enhorabuena carles. El nivel cada año es mas alto. yo este año estaba muy flojito, y despues de reconocer el terreno no baje.
sois unas maquinas

Carles Lara ha dit...

Eeeeiiii la verdad es que os eché a faltar. Eso de estar flojito no es excusa, hay que venir igual a pasar el finde jejejeje

1 abrazo y el próximo año no os perdono que no vengais!!!!!!

JMBorràs Jr ha dit...

Enhorabona crack! Les meves aspiracions com et vaig dir eren acabar la cursa, i de bon tros es van complir. Vaig aguantar amb el pilot fins Duesaigües i a partir d´aleshores va començar la trencadissa. Vam fer un grupet maco per coronar i baixant ens vam entendre per enllaçar amb un grup més gran. Al final vaig arribar en el tercer grup de cursa a 7 minuts del guanyador. Baixant es va volar! Vaig trobar a faltar un 53-11.. Vaig passar-ho força bé, ambient excel·lent i em va anar molt bé per "provar" cosetes..
Fins la pròxima!

Carles Lara ha dit...

Me n'alegro molt que disfrutesis de la cursa. La veritat és que crec que tots ho vam fer.

A tope i ànims!!!