dilluns, 16 d’agost del 2010

Crònica Cursa Sant Magí

Diumenge a la tarda es va celebrar a la ciutat de Tarragona la quarantena edició de la Cursa de Sant Magí. Habitualment és una prova per la categoria èlit-sub 23 però enguany es va organitzar per Sènior-MA30. El circuit va ser l'habitual de la Rambla Nova, a la que s'havia de donar quaranta voltes, amb esprints puntuables cada deu. Poca participació i amb moltes baixes importants però justificat per les dades en que es fa la prova. Ja de sortida molts corredors que ho intentaven. Un dels primers en fer-ho, l'home del Munt Bikes, en Jordi Fernández que va obrir forat en les primeres voltes i, abans del primer esprint puntuable ja anava sol pel davant. En finalitzar la desena volta, vam marxar quatre homes en persecució d'en Jordi, en Juan Carlos Medina (Telecom), en Quim Arroyo (Telecom), David García (Asesores Navarra) i jo. De seguida vam començar a agafar terreny, però com que el David no passava ni un sol relleu ni tenia intenció de fer-ho vam decicir parar. Després d'aquest parón vaig intentar-ho de nou i vaig tornar a marxar, en aquesta ocasió, en companyia del David García. De nou no volia passar a cap relleu i el vaig portar a roda unes voltes. En un dels revolts, el d'entrada a meta, vaig sentir un soroll i vaig veure que havia caigut tot sol. A partir d'aquest moment la cursa es va convertir en una persecució tipus pista entre el Jordi Fernández, que anava pel davant, i jo. A la vegada, un grup format pel David Alcaraz (Parets), JC Medina (Telecom), Raul Cruz (Telecom), David Garcia (Asesores) i Banyeres (Munt Bikes) m'empaitaven pel darrera. Aquesta situació es va mantenir durant unes 25 voltes fins final de cursa. En Jordi Fernández que va acabar doblant al pilot es va proclamar guanyador en endur-se tots els esprints (20 punts). Jo finalment vaig puntuar tres segons (9 punts) i la resta se'ls van anar repartint el grup perseguidor. El tercer classificat va ser, finalment, l'home ràpid del Parets, en David Alcaraz. Destacar com a nota negativa les nombroses caigudes que van haver-hi degut al terre lliscant en els dos revolts del circuit i que van obligar a abandonar a alguns corredors.
Aquí penjo tres fotos. Abans de sortir, durant la cursa i al final. Com podeu veure molt ben acompanyat per la meva petita, la Ivet.

Aquí teniu un enllaç amb la classificació de la cursa:

3 comentaris:

JMBorràs Jr ha dit...

Bona cursa! Sembla mentida com t´has posat a punt de ràpid.. El que té classe té classe! Enhorabona!

TONI TIRADO ha dit...

Totalmente deacuerdo con JMBorràs JR

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies als dos pel comentari i per la felicitació, em sento molt alagat amb les vostres paraules. La veritat és que amb poquet que entreni de seguida agafo xispa, però només per curses curtes jejeje. Per les llargues ja és una altra història.

Salutacions!!!!