dimecres, 15 de setembre del 2010

8.000 km

Amb les dues hores de rigor d'aquest matí he assolit els 8000 km de còmput anual. Una xifra bastant discreta, per no dir bastant pobre. De totes maneres, mica en mica vaig sumant km, però molt de mica en mica. Per acumular els darrers 1000 km ha hagut de passar gairebé un mes. El problema no és aquest, sinó la irregularitat per poder fer-los. Dit d'una altre manera, la falta de continuïtat per enllaçar dies seguits. No vull ser reiteratiu perquè ja ha comentat aquest fet en d'altres posts anteriors, però durant tot el que portem de temporada sempre he tingut la sensació d'estar arrencant de nou. Com si estigués continuament iniciant la temporada. Això sí, a la mínima oportunitat que tinc vaig sortint i sumant quilòmetres mica en mica. Intento sobreviure com puc, d'això es tracta!!!

2 comentaris:

Lluis Ciclista ha dit...

a mi em passa el mateix. el treball no deixa per més. segur que els 8mil han estat de de puta mare, que és el que compta

Carles Lara ha dit...

Doncs sí Lluís, entre la feina, els temes familiars i tot plegat es fa difícil tenir una continuïtat. Tot i així el que compta és passar-ho bé fent el que ens agrada!!!!

Cuida't!