diumenge, 16 de novembre del 2008

Crònica del CX de Sant Boi

Com no era d'esperar menys el nostre company Ernesto ens ha preparat una cursa de CX esplèndida. Moltes gràcies per tot l'esforç que has fet per regalar-nos una jornada més de ciclocross. El dia ha començat amb sol i bona climatologia, massa pel meu gust. Aquesta setmana ja havia comentat que em trobava massa cansat, i així ha estat. Ja només pujar-me a sobre la bici per escalfar ja he notat que avui no seria el meu dia. No m'ha acompanyat ni la sort, ni les forces, ni la mecànica. Ja de sortida he tingut problemes mecànics per poder calar el peu. He sortit fatal. De fet, crec que ha estat la pitjor sortida que he fet mai. El peu no volia entrar, i d'estar a la primera filera de la graella, de cop m'he vist entrant al primer revolt entre la posició 18 a 20. El ciclisme és un esport dur, però el cx ho és molt més. És molt dur quan veus que portes 300m de cursa i que aquesta acaba de finalitzar per tu. És dur, però és la realitat. He intentat remontar llocs però avui el meu cos, simplement, no funcionava. No podia avaçar cap corredor, mes aviat el contrari, era superat per tothom amb una facilitat pasmosa. Aquesta ha estat la tònica durant la primera volta i mitja. A partir d'aquí sembla que el meu cos ha començat a reaccionar i he remuntat 5 o 6 llocs, però ja era tard, massa tard. Entre tot això el canvi anava saltat continuament. No hi havia manera de portar un sol pinyó sense que saltés. Els frens tampoc anàven fins del tot. En fi, que un dia per oblidar. Ara a pensar en la propera prova.

Per cert, vull felicitar a molts companys que avui han fet una cursa molt bona. Donar l'enhorabona al Miquel Gubianes, que tot i estar tocat per una forta caiguda quasi em passa. També a en Sergi Mingote que ha patit una caiguda quan estava rodant en posició de podi. A en Pep Tatché que sembla que ja ha trencat la seva ratxa negra. Igualment a l'Oscar Álvarez del meu equip pels ànims i perque ha fet una bona cursa tenint en compte que és la segona que disputa. I animar, com no, al meu company David Sánchez que ha vingut quasi sense dormir i que avui tampoc a tingut sort ja que ha punxat només sortir.

Avui el Bicis Esteve Cyclocross Team al complet a Sant Boi

3 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

Ei Carlos!! Gràcies per tot! pels ànims pel suport i per felicitar-me en públic en el teu blog i tot! Quin Honor!

Ànims que amb la teva classe a la propera ens fotràs canya a tots!

Miquel Gubianas ha dit...

Tranqui nen, escolta el teu cos, i diumenge que vé fot-li canya al mono!

per cert, el trio del Estivi feu goig, quines plantes!

Ernesto ha dit...

menudo CX Team! me alegró ver que el nuevo componente no se amilanó después de Sant Joan Despí.

Pese a todo, Carles, muy buena carrera. Lo cierto es que el circuito era duro y la falta de entreno se nota enseguida.

Muchas gracias por los comentarios y nada, si vuelvo a contar el año que viene con la gente de este año haremos el mismo trazado, pese al curre que ha tenido.

Venga figuras! nos vemos en Lleida!