dimarts, 11 de novembre del 2008

Per fi avui he pogut tocar bici. Menuda ratxa que porto. De nou cinc dies més sense fer res. Entre la feina de nits i que no acabava de recuperar-me de l'horari, no he pogut sortir fins avui. Això si, he pogut entrenar be. Es nota el torn de nit. Les cames les tenia molt pesades. La veritat és que no m'he trobat gens de be. Suposo que durant la setmana m'aniré recuperant del cansament acumulat i pel cap de setmana estaré millor.
Jo he estat consultant els blogs de tota la penya i veig que a Sant Joan Despí la participació en màster30 va ser força bona. Fantàstic. Me n'alegro molt, perquè d'això es tracta, de que cada vegada s'animi més gent a venir a competir en la nostra modalitat. Sembla que aquest any la gent està descubrint que hi ha una nova manera de poder competir en bici també a l'hivern. En fi, que a veure si durant aquests dies puc tornar a agafar el ritme bo d'entrenament. Així que aquest cap de setmana ens veiem tots a Sant Boi, en el fantàstic i preciós circuit del Parc de Muntanyeta que el nostre amic Ernesto ens ha preparat amb molt esforç i més il·lusió.

6 comentaris:

Julie B ha dit...

Nos vemos en Sant Boi! que por fin tengo fiesta un domingo!!!!

Saludosss

Ernesto ha dit...

Vaya Julie! voy a tener el honor de que te estrenes en mi carrerilla :-)) Llévate muchas tarjetas de memoria, que las vas a necesitar!

Carles, gracias por esas palabras! La verdad es que los nervios ya empiezan a notarse. Hoy he estado haciendo las últimas compras, incluído el yeso para señalizar un poco el terreno para los que quieran ir antes del sábado.

Ahhh! si es como en Sant Joan Despí, prepárate para una salida APRETADA!

Carles Lara ha dit...

Jejejeje que malo eres, tienes preparada alguna sorpresa?????

Ernesto ha dit...

bueno... hace un rato, viendo el agua que caía, se me acaba de ocurrir una cosa, por si acaso no hay suficiente barro en algún tramo del circuito, jejejeje

Y nada, que me refería a que si nos juntamos taaaaanta gente como en St Joan Despí (casi 30 en nuestra categoría!!!) la salida puede ser espectacular.

Venga, entrena fuerte!!

Carles Lara ha dit...

Se intentará, pero de momento hoy ná de ná. Que paso de mojarme jejeje. Como mucho ire esta tarde a hacer spinnig. Me estoy volviendo un poco "mariquita" jejeje

Carles Lara ha dit...

Por cierto Julie, espero que no olvides la cámara de fotos. Ya te echábamos de menos....jejejeje

Nos vemos el domingo.