dimecres, 5 d’agost del 2009

WPFG 2009 - 6è dia a Canadà

Avui sí que ha sortit la cursa rodona. Medalla d'or a la prova de criterium. Finalment ha estat a 35 minuts més 5 voltes. El circuit tenia 1,5 km per volta i era un puja-baixa continu. En alguns posts anteriors vaig posar fotos del circuit. A les 10 del matí, una després de la cursa Open on s'ha imposat Armando Yanguas, es donava el tret de sortida a la cursa amb les categories Sènior A (29-34) i Sènior B (35-39) juntes. Sortida molt lenta, res a veure amb les sortides que fem aquí a Catalunya en les curses en circuit. Com que l'arribada era en pujada tenia clar que no volia arribar al sprint, així que ja en la volta 2 he arrancat en el repetxó de meta per accelerar una mica la cursa. Aquest atac ha estat el primer i l'últim, ja que per darrera no han reaccionat. Tothom es vigilava, sobretot la gent que ahir, a la prova dels sprints, ho havia fet be. Així que como que no venia ningú, carretera i manta. Durant els primer 10' l'avantatge no passava dels 25-30'', però de cop ha pujat a 1'10'' degut a un parón que hi ha hagut darrera. Finalment, amb el temps cumplit i a falta de 3 voltes, he pogut doblar al pilot que no feia més que esperar un sprint masiu. De fet, no l'he doblat, m'he mantingut a 100m i he decidit disfrutar de les darreres voltes. Segon a estat un corredor belga i tercer el gallec Victor Rodriguez Moreira. En categoria màster A (40-44) en Carles Callarisa ha finalitzat segon, darrera un canadenc, en arribar escapat amb 3 corredors més. Excel·lent dia pels ESTEVE jejeje!!!!


1.- Sortida de la prova. Els espanyols en primera fila, per si de cas!!!!


2.- Rodant en solitari al circuit.


3.- Entrant en solitari a la meta situada al campus de la British Columbia University.


4.- Podium amb el belga segón i el Víctor Rodriguez Moreiro, que ahir va fer plata als sprints.

5.- Gran dia pels BICIS ESTEVE, una plata i un or.

Demà contrarrellotge individual de 20 km al dificultós terreny del Lynn Canyon Park. Espero fer-ho igual de be que avui...

3 comentaris:

rbrosed ha dit...

Enhorabona Carlos!!!



NO dubtava que portaries alguna medalla cap a Sant Esteve, però que sigui d’or encara ens enorgulleix més. He entrat a la teva web (que segueixo habitualment) i ja he vist que estàs gaudint tant de la part esportiva i de competició, com dels magnífics paisatges de Canadà. En fas enveja sana.

Espero que avui la jornada es desenvolupi segons les teves previsions i que el resultat acompanyi l’esforç que fas i la gran qualitat esportiva que tens.

No cal dir-te que és un gran orgull poder dir (ja ho estic fent corre i hem enviat la noticia als mitjants esportius del nostre entorn) que el Sesrovirenc Carlos Lara és flamant campió del mon de Policies i Bombers.

Molta sort i moltes felicitats per la medalla.

Una forta abraçada, que espero poder donar-te aviar en persona.

Fins aviat.

Roser Brosed

TONI TIRADO ha dit...

Felicidades!
Hace dias lo hablamos joni y yo que seguro que en alguna prueba te llevabas metal, no queria comentarlo para no presionarte, je,je,je.
No te quiero presionar, pero estoy convencido que mañana haces de nuevo medalla, porque la contrareloj siempre te ha ido bien, sino al tiempo, bueno mañana tendre que felicitarte de nuevo.
Descansa y suerte !

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies als dos. La veritat és que hi ha poques vegades que les coses surten tant rodones com aquest dia.

Gracies de tot cor!!!