dissabte, 26 de juny del 2010

Xafardejant una mica!!!

Avui estava "xafardejant" una mica per internet i he entrat a mirar la pàgina dels Worls Police & Fire Games (Jocs Mundials de Policies i Bombers) que es faran l'any pròxim a una petita ciutat dels EEUU que igual coneixeu i que es diu New York. Al web de l'organització ja es pot trobar una gran quantitat de dades sobre la ciutat, els jocs, els esports, dates de competició, etc... Doncs bé, a l'apartat WPFG History hi ha penjades fotografies d'edicions anterios dels jocs, concretament dels de 2007-Adelaide (Austràlia) i de 2009-Vancouver (Canadà). Entre aquestes fotos hi havia aquesta (http://2011wpfg.org/WPFGHistory/BritishColumbia09/tabid/69/Default.aspx).
La he vist i immeditament m'han vingut molts records d'aquells dies en terres canadenques. Aquesta és del dia que vaig guanyar la prova de criterium que es va celebrar al recinte universitari de la British Columbia University. Quants records!!!

Tot això m'ha fet tornar la il·lusió i m'ha motivat enormement per començar a preparar amb temps suficient, tant a nivell esportiu com logísitc, aquest event. Ara només falta per concretar en quin indret en concret de la "ciutat que mai dorm" es disputaran les proves de ciclisme. Es faran a la 5ª avinguda? O potser al Central Park? Sigui com sigui, només que pel lloc en sí i el viatge, ja val la pena anar-hi. Si algú està interessat té tota la informació a http://www.2011wpfg.org/