dimarts, 20 de juliol del 2010

Anul·lades les 24h de Montjuïic?

Avui he entrat en la pàgina oficial de l'organitzador de les 24h ciclistes de Montjuïc (http://www.24horesciclistesdemontjuic.com) i m'he trobat aquest avís:

ANULADA LA EDICIÓN 2010 DE LAS ‘24 HORES CICLISTES DE MONTJUïC’

Barcelona 16/07/2010

La segunda edición de las 24 Hores Ciclistes de Montjuïc, prevista para el fin de semana del 4 y 5 de septiembre, ha sido anulada por el escaso nivel de participación recogido hasta el momento. El proyecto de las 24 Hores Ciclistes de Montjuïc nació en 2009 con motivo de la llegada del Tour de France a Barcelona, con la intención de recuperar el ambiente y la ilusión que en su día despertaron las carreras de resistencia en la ‘Muntanya Màgica’ de la Ciudad Condal. Desgraciadamente, la buena acogida entre el público y los participantes en 2009 no se ha reproducido en la edición de 2010. No se descarta la posibilidad de organizar una próxima edición en el futuro.


Algú sap alguna cosa al respecte?

2 comentaris:

albertbañeres ha dit...

Hola Carles,
Està clar! L'ajuntament de Barcelona va posar un munt de calers per portar el Tour i proximament volen que el Tour comenci de Barcelona... Mentrestant cada dia veiem com les curses que es feien en la ciutat comptal, van desapareixent per falta de presupost.
No tenen vergonya! I volien que els corredors finenciesin les 24h posant unes inscripcions carisimes!!
El que tindrien que fer es posar inscripcions a un preu reonable tirant a baix i que finencies la cursa l'ajuntament! Segur que hi hauria molta participació!
De moment anem perdent curses com l'escalada a Montjuic, Hospitalet, La de inauguració de montjuic i ara m'he asaventat que també parilla el criterium d'hospitalet dels profecionals. Una pantomacade, si! Peró que costa molts diners portar aquestes figures del ciclisme...
Bueno, anem a menys... I el pitjor es que part de culpa la tenim nosaltres mateixos. Amb les ganes boges de corre, a la que fan alguna cursa ens tirem de cap envers a protestar per el que estan destruïnt.
Vinga Carles i companyia, salut i pedalades!

Carles Lara ha dit...

Totalment d'acord Albert. Per això et deia l'altre dia a Sant Gregori el que penso d'anar a còrrer amb els èlits.

Cuida't molt crack i ens veiem!!!!