dimecres, 2 de febrer del 2011

Algú ho sap?

Es complica participar dissabte a La Canonja. De moment i, tret d'algun miracle, no tindré disponible la llicència 2011 aquesta setmana. Per tant, no crec que pugui participar a la primera cita de La Canonja. M'han dit que si vaig amb un document "provisional" que es pot descarregar de la pàgina de la FCC podria participar-hi. He mirat aquest document i el problema que veig és que aquest "provisional" ha d'anar signat per tres persones. Una la signatura del corredor, cap problema. La segona la del club, cap problema. La tercera la del metge que va fer la revisió mèdica, aquí hi ha més problema. No sé, no ho veig clar. Ja veig que baixaré amb aquest paper a Tarragona i els àrbitres em posaran totes les pegues del mon. He trucat a la FCC i no hi ha manera humana de parlar amb ningú, salta el constestador. Algú sap o coneix si algú s'ha presentat aquests dies amb aquest "provisional" i si ha tingut problemes?

2 comentaris:

JMBorràs Jr ha dit...

Ei Carles!
Això de les llicències és tota una aventura..
Jo fins ara he estat corrent amb la llicència 2010 (l´ultim cop a Montroig), no obstant aquesta setmana ja estan repartint les noves 2011.
No se si fins que estiguin totes les 2011 entregades encara seràn flexibles amb la del 2010 o no.
Si m´asavento de alguna cosa et dic!

Ens veiem!

Carles Lara ha dit...

Merci, ja diras alguna cosa si te n'asaventes. Jo continuaré trucant a al FCC a veure si tinc sort i algú m'agafa el telèfon.