dissabte, 25 de juny del 2011

Crònica cursa de St. Joan Despí

12:30 plat a taula i a dinar. No hem suposa cap esforç menjar-me el plat de pasta a aquesta hora, n'estic acostumat a dinar d'hora. Carrego el cotxe i cap a St. Joan Despí. La meva primera cursa MA30 d'aquesta temporada. Mentre conduïa cap allà em notava nerviós. "Es estrany", penso, "deu ser per la falta de competició". Arribo passats 10 minuts de les 15 h. Quina calor! Molta gent i moltes cares noves per mi. Augmenten els nervis. Saludo a tots aquells que feia temps que no veia. M'adreço a la taula d'àrbrites, no tinc ni dorsal. El 117 serà el meu per tota la temporada. Començo a escalfar i noto molt males sensacions. Cames inflades i rígides. No sé si és per la calor o per no haver pogut sortir ahir. 16:00 hores, línia de sortida. Els nervis m'ataquen. Feia molt que no tenia aquestes sensacions. Xiulet, sortida. Com sempre ràpid. Tant que en una volta ja porto les cames colapsades. Molts intents de fuga per part de diversos corredors que van marxant. Desconecto de la cursa i intento agafar el meu ritme dintre el grup. Amb el pas de les voltes vaig llegint la carrera. Aquesta lectura m'indica clarament que m'estic equivocant, la gent no va molt millor que jo. Amb aquests "indicis" em plantejo passar a l'atac i, dit i fet. Cap a mitja carrera aconsegueixo marxar amb el Raul Abardia (MuntBikes), i entre els dos, agafem un trio que hi havia pel davant. Tant havia desconectat de la cursa que no tenia ni idea que eren el cap de cursa. El meu germà que estava d'espectador m'ho diu. "En serio?" penso per mi. Amb dos esprints encara per disputar em veig amb l'obligació d'esprintar. En el de la volta 20 ens sorpren de lluny l'Abardia i jo arreco fatal. Un tercer que són 2 punts. Durant les 5 darreres voltes tothom s'ataca i m'ho miro de lluny. No tenia forces per intentar marxar sol, així que reservo el poc que em queda pel darrer esprint. De nou l'Abardia de lluny però aquesta vegada no em sorprén arrenco millor però em falta força per atrapar-lo. Segón, 3 punts més. Finalment 5 punts que em classifiquen 6è de la cursa. Tot un èxit per mi ja que és la primera cursa de la temporada MA30 i porto aquest any només 4700 km, es a dir, ni 800 km al mes. Molt content amb el resultat i dubtes esvaits. Classificació del 65è Trofeu Festa Major Sant Joan Despí.

Foto amb la Ivet. Les dones m'han vingut a veure avui!!!

3 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

Ostres CARLES!!!!! quin súper classe que ets!! 4 dies i ja ets a 3 posicions del podi.. si segueixes així en 15 dies ja ets al calaix!! Endavant crack!!

JMBorràs Jr ha dit...

Novament enhorabona Carles, vas dosificar i vas trobar el teu moment, que com anava la cursa i amb les condicions climatològiques que hi havia no era gens fàcil.

Un altre cop, només vas haber de gastar un dels cartutxos, bravo!

Carles Lara ha dit...

Gracies als dos pels comentaris. No m'esperava anar tant bé. Suposo que el saber interpretar la cursa i el tenir una mica de sort, ajuda molt!

Merci