dilluns, 4 de juny del 2012

5000 km

Aquesta tarda he agafat la cabra després d'un cap de setmana en blanc.Com ja està sent costum darrerament, he quedat amb l'Albert i el Montse per rodar plegats una estona. Ells amb la bici convencional i jo amb la cabra. No vull perdre el contacte amb la bici de CRI a pocs dies del Campionat de Catalunya. La intenció és no perdre la posició perquè a la que estic més d'una setmana sense agarfar-la em "desacostumo" molt ràpid i desprès no acago de trobar-me còmode.

Amb la sortida d'avui he arribat als 5000 km aquest any comptats des del dia 1 de desembre. Pocs però, això sí, ben fets.

Al final bon entrenament: 73 km en 2h justes, el que ve a ser un promig de 36,5 km/h, en un recorregut amb 560 m de desnivell. És el que te aquesta zona, que tot i buscar un recorregut pla, acabes acumulant metres de desnivell. 

Demà volia continuar amb l'operació "Al curro en bici" però em fa pal posar el despertador a les 6:30 del matí. Prefereixo descansar més i sortir a la tarda un parell d'hores. Dimecres ja veurem....