dijous, 20 de setembre del 2012

I avui tranquil

Ahir vaig apretar de valent durant les dues horetes que vaig fer. Avui tocava el contrari, sortir a rodar amb la calma. Les cames estaven bastant tocades de la jornada anterior. 

Canviant de tema, ahir faig veure una estona el campionat del mon de CRI que feien al teledeporte. Em va sobtar molt la posició que portava en Contador a la seva cabra. Sense ser un gran expert en biomecànica, i sota el meu humild criteri, crec que anava força malament. Els angles del seu cos amb la bici crec que no eren els més idonis. Un detall: al pedalar. Els bons corredors en CRI a penes es mouen sobre la bici en ple esforç. Únicament veus moure les cames, que fan una circumferència gairebé perfecta. En Contador ahir no parava de saltar. No sé si us vau fixar però cada 5 o 6 pedalades havia de fer un salt per col·locar-se de nou a la part posterior del sillín. Mica en mica s'anava relliscant cap a la punta i, de nou, saltet endarrera. Imagino que els seus tècnics i preperadors ho tenen tot estudiat i analitzat però crec que alguna cosa estranya va passar ahir amb la seva bici. 

Aquí penjo una foto que he tret de la premsa. La qualitat no és massa bona però suficient per veure com anava "acoplat".

Asegut massa endavant. Colzes massa estirats. Esquena poc horitzontal.

Res a veure amb la posició del subcampió del mon, en Taylor Phinney