diumenge, 25 de maig del 2008

carrera d'Empuriabrava

A aquestes hores encara tinc els ulls vermells de tota la porqueria que ha entrat avui. Dia molt plujós i ventós, ja s'esperava. El circuit molt llarg i poc perillós tot i estar completament xop. Avui recital dels que venien de fer Vuelta a España, era previsible. En David Sánchez (Bicis Esteve) ha fet una gran carrera. Ha acabat tercer de la prova i primer sènior. Ha estat l'iniciador de l'escapada del dia des de bon començament de la prova acompanyat d'en Toti Codony (Olot-Badia), que finalment, guanyaria la cursa. Posteriorment s'han afegit en Edu Vergés (Big Mat) i l'Adolf García (Diari Terrassa). Tots quatre s'han plantat a la meta en solitari amb quasi dos minuts d'avantatge sobre un grup que ja estava entregat feia moltes voltes.
Per la meva part he fet el pitjor resultat de la temporada, una dotzena posició de la general però que sap a èxit degut a les molèsties que he patit durant tota la prova. El pitjor no ha estat el genoll, sino que he acusat la manca d'entrenament i de quina manera. No tenia força i als 45' de carrera ja tenia rampes als quàdriceps. Al final he arribat tant just que no tenia cames ni per esprintar. Aquesta tarda tenia un mal de cames que semblava que havia fet 4 hores de bici en lloc d'una.
En definitiva, que si en aquest circuit casi no acabo, no vull pensar que m'espera el pròxim dissabte jejeje. Demà continuaré la rehabilitació, toca una altra sessió.

1 comentari:

Ernesto ha dit...

Carles, soy yo y me tienen que recoger con pala :-)
espero que ya no te dé más problemas esa rodilla.