dilluns, 16 de febrer del 2009

Avui tocava aprofitar el matí, així que a les 10 l'Albert i jo ja estàvem rodant a la carretera. La idea inicial era fer sobre les 3 - 3:30 hores, es a dir uns 100 km. Quan ja portàvem uns 20 km ens hem creuat amb la grupeta de pro's del Baix, així que canvi de plans en el recorregut oficial i a entrenar amb ells. De veritat que és un luxe poder compartir km amb l'Alberto Losada i amb l'Isra Núñez. A part de ser excepcionals esportistes són millors persones. Una mica més endavant se'ns ha afegit un altre corredor de gran qualitat, el Santi Armero. Així que casi sense voler-ho l'entrenament que haviem de fer només l'Albert i jo s'ha convertit en una veritable grupeta de luxe. Finalment han sortit un centenar de quilòmetres a bon ritme i millor companyia. Sort que, tot i estar cansat de la pallissa d'ahir, tampoc estava malament del tot jejeje.

Aquí penjo algunes fotos de la cursa de Bescanó d'ahir diumenge i algunes de la grupeta d'aquest matí.

1.- Abans de sortir amb la penya MA30. Amb en Xavi Novell, l'Albert Banyeres, en Josep Franco i la Cris. Crec que jo era dels pocs "valents" que vam sortir de curt jejeje.


2.- Aquí amb en Raul Martínez, nou fitxatge del BICIS ESTEVE. Va fer una bona cursa, i molt valent, per cert.




3.- Amb els pro's del Baix pujant de "tranquis"



4.- Aturada tècnica a agafar aigua de la font. No feia gaire fred avui.

2 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

ROJO a MUERTE !!!! com no, avui de relax res de res ... les cames volien guerra com les meves!!! que ens està passant!!! records crack , amb aquesta grupeta de pro's uno se pone las alcalinas.

Carles Lara ha dit...

Jejeje et posen les alcalines encara que no vulguis, però és un luxe. Cuida't fiera!!!!