diumenge, 4 de març del 2012

Primera cursa de l'any

Avui ha estat el meu estreno a la categoria VE40 gràcies a que dos bons amics em van convèncer per anar-hi. Jo no tenia ni la més mínima intenció de fer-ho ja que de dilluns a divendres no puc tocar bici i només porto acumulats 2000 km des del dia 1 de desembre (3 mesos). Davant la facilitat del circuit d'avui i amb les ganes que tenia d'anar-hi, finalment, m'he decidit per participar a veure com anava. 

El resultat ha estat bastant bó per tal com estic de forma, el 16è de la general. Anem a pams. La meva primera sorpresa ha estat la quantitat de corredors que hi havia. Hem començat la cursa 117 ciclistes. Feia molt de temps que no m'hi ficava en un circuit amb tanta gent! La sorpresa negativa, els 45€ que he hagut de pagar entre inscripció, dorsals i chip (gràcies Borrás sènior pel prèstec). Moltes cares desconegudes per mi però també reencontre amb alguns vells companys de quan èrem MA30.

El ritme de sortida ha estat bastant assequible. Ràpidament m'he col·locat a les places capdavanteres -lloc on rodo més a gust- i ha veure-les venir. He trobat ritme des de l'inici i he rodat tota la cursa sorprenentment còmode. Fins i tot m'he permés la llicència d'intentar entrar en algun tall. M'he liat una mica quan hem començat a doblar grups. Suposo que amb tanta gent és bastant normal. Amb els MA30 no passava perquè no sortiem tants corredors per cursa. De cara a l'esprint final, he pogut salvar una caiguda que hi ha hagut i m'he deixat portar pel gruix del pilot perquè em faltava força per disputar un esprint tant llarg.

Molt satisfet amb com he anat donades les circumstàncies i, sobretot, molt més motivat i animat que darrerament. Aquí penjo l'enllaç amb la classificació. Per cert, impressionant la fèmina que ha fet segona absoluta i més tenint en compte que també ha participat en la cursa anterior a la nostra on ha fet la 10ª de la general amb èlits i tot. IMPRESSIONANT!!!!

Aquest és el dorsal per aquesta temporada!!!

 

2 comentaris:

JMBorràs Jr ha dit...

Enhorabona per la cursa!
Estar clar que habies de trencar el gel, a partir d´aleshores tot es veu diferent!
Tens gas de sobres per estar al davant. Molta sort en la nova categoria, segur que faràs grans coses!


Joan Manel

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies JM per l'empenta i els ànims. A veure si a partir d'ara puc entrenar una mica...Ja quedarem!!!