dilluns, 19 de maig del 2008

Aquest matí sessió de ciclisme indoor, o dit d'una altra manera, que he fet corrons al garatge de casa jejeje. He fet 20' de "rodillu" suau, amb plat petit. No he tingut cap molèstia, però clar, es que al corró no es pot apreciar. He parlat amb el metge i m'ha dit que surti a rodar, que vagi provant a veure quines sensacions tinc. Fins i tot m'ha dit que si no tinc dolors que diumenge vagi a competir. No se, no ho tinc clar això. També m'ha espantat una mica, perquè m'ha dit que si les infiltracions no donen resultat que m'hauria de plantejar el passar per quiròfan i fer un artroscòpia. Puffff, no em mola la idea, gens ni mica.
De moment demà tinc la primera sessió d'electroteràpia, que no se molt be que vol dir, però demà ho sabré. No crec que em doni temps a sortir a entrenar així que no crec que rodi. En fi, demà un altre capítol del culebró...

2 comentaris:

Laia ha dit...

Quines paraules més rares utilitzen els metges, i per acabar-ho tot obrint, és ben bé que els agraden els instruments i el verd del quiròfan. Ànims i un petó.

Carles Lara ha dit...

La veritat és que si, paraules rares. I a l'hora d'escriure, una altra caligrafia jejeje. Gràcies pels ànims. 1 Petonet