dissabte, 10 de maig del 2008

Crónica Campionat de Catalunya CRI

Sembla ser que els pronòstics de l'enquesta no s'han acomplert, com a mínim el vostres, perquè jo tenia clar que en Edu Vergés ho faria molt be i que, segurament, seria el vencedor. El que si que s'ha acomplert ha estat el pronòstic del temps jejeje. Vaja tela! tota la prova sota una forta pluja. Em arribat tots ben xops. Jo sortia sobre la meitat de la taula, en el lloc 53 dels aproximadament 90 inscrits entre totes les categories (élit, sub23, sènior i màster30).
He començat a escalfar en el rodillu en companyia del David Sánchez, del Josep Gironés i del Johathan Rubio. He trobat un lloc covert que ens ha anat de perles. Moltes dubtes amb la roda de davant. Al final he decidit muntar la de 3 pals. Hora de la sortida, he arribat just a punt. De sortida m'he notat una mica dur de cames, després millor. El recorregut era en un 90% el que havia fet aquesta setmana amb en Deivit, però variava el primer km i mig i l'últim. Aquest últim km, que dur, en pujada. No contava amb ell. He sortit regulant molt, i crec que aquesta ha estat la meva errada. La primera part de la crono era la que més m'afavoria i no he rodat al 100% en previsió de la part dura. Penso que he fet le pujades del final be, però havia perdut massa temps al principi.
En definitiva, un quart lloc en la meva categoria (MA30) i fora del pòdium per pocs segons. De totes maneres estic molt content amb el resultat. Després del parón de quasi un mes i amb la tendinitis recent només m'han pogut superar 3 corredors. La única espineta que em queda és que penso que només he pogut entrenar una setmana, aquesta última, i a mig gas. Una pena que aquesta crono no s'hagués enderrerit una setmana més o dues.

3 comentaris:

Ernesto ha dit...

ese 4o puesto! enhorabuena! porque después del mes tan malo eso es como una victoria. Y eso que ibas en inferioridad de condiciones, si no seguro que la lías.

Creo que me voy a ir comprando unos acoples para el año que viene :-))

Carles Lara ha dit...

La verdad es que estoy contento. Con todo el culebrón tendinitis, sólo me pudieron mejorar 3 corredores y el tercero creo que por pocos segundo.

Oye, que espero que tu rodilla ya esté como la mia de recuperada. Así que ves mirando un acople por ahí para la próxima crono jejeje

Un abrazo Ernesto

Ernesto ha dit...

Mi rodilla estaba casi bien, pero el domingo decidí ser demasiado valiente y me fui a subir la Mala Dona a la vertiginosa velocidad de 14 km/h de media. Se ve que fue demasiado y a la vuelta, pasado Port Ginesta, comenzó lo que tú has llamado el "remember". Ni me lo pensé, solté el pie del pedal y a pedalear con la derecha a ratos. Vuelta a los potingues. Creo que al final me voy a tener que hacer con la rodillera, algo que quería evitar.