dilluns, 5 de gener del 2009

39º C

Trenta nou graus. No, no és la temperatura que feia avui al carrer, sino la que tenia el meu cos aquesta nit. I es que com sempre per aquesta època l'acabo agafant ben grosa. Per molt que em cuidi, per molta vitamica C que prengui, per moltes vacunes que em possi, no m'escapo mai del mal de cap, muscular, febre, mocositat abundant, gola inflamada...si és que no hi ha manera humana de poder enllaçar uns dies seguits d'entrenament. Dijous passat va ser l'últim dia que vaig sortir en bici. El cap de setmana treballant a "full time" no m'ha permés fer ni un sol quilòmetre. Aquesta setmana que tinc festa pensava aprofitar per apretar una mica. Vaja plan. Ara que tinc temps, no puc sortir perquè tinc una grip del 15. És la tònica habitual darrerament, molt temps lliure i alguna circumstància que ho espatlla tot. La meva intenció era anar a competir al CX de Sallent per acomiadar la pobre temporada d'enguany. Només he pogut disputar 3 proves, i tot per circumstàncies de mala sort. En fi, a la propera serà. Ja queda menys per començar la de carretera. Les socials ja estàn aquí a tombar la cantonada...el problema és que la propera setmana no podré tocar la bici ni un sol dia. Resignació!!!!

6 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

HOla Carles!
Precisamente esta tarde me he acercado por una tienda tipo herbolería/dietetica y me he comprado una caja de IMMUNIFLOR de la marca ESI lo venden en capsulas (30, para un mes) o líguido se suministra por gotas. Es totalmente natural y contiene:Equinacea, Uña de Gato, Zinc, Vitamina C y Probióticos. Este producto sirve para facorcer la defensas del organismo (precio:12,50€). El año pasado no me lo tome y pille un buen constipado que me dejo KO para participar en Remences o CRI de Catalunya.
Este año lo pienso tomar mientras que haga frío, por lo menos hasta Mayo.
Recuperate pronto compañero y cuando estes bien te lo empiezas a tomar.

XAVI NOVELL ha dit...

Ànims xavalote... quan tu acabis tranquil que aniré jo al darrera.

ja que en Toni t'aconsella jo et diré que si pilles mal de coll pren-te SANTASAPINA ... resina de pi, va de puta mare!!!

records!

Carles Lara ha dit...

Jejeje gracies als dos. Aquest post sembla ja una consulta de medicina alternativa jejeje. Us fará cas. Gracies de nou i tope!!!! Ah, i ojito amb la grip!!!

Julie B ha dit...

Anims i recuperat aviat!!!!
Una abraçada i ens veiem en las curses!!

Carles Lara ha dit...

Gràcies Julie, ja queda poc per les curses!!!!!

Julie B ha dit...

sii sii!! hoy me toca a mi estar en cama y engripada.... ppffff, me aburrooooooooooo, pero bueno, dentro de lo malo, mejor ponerse mala ahora y estar bien pa las carreras!!!!

Espero que tu ya estes bien!

Saludos