diumenge, 2 de setembre del 2012

Crònica cursa Santa Coloma

Des del dia de Sant Joan, concretament a Pallejà, que no competia. Entre les vacances que vaig fer al juliol i l'escàs calendari de l'agost ja feia dos mesos i mig que no competia. Avui anava amb moltes ganes però bastant just de quilometratge i amb el dubte de com aniria desprès de tants dies de "parón".

El circuit d'avui m'ha agradat. No tenim gaires ocasions de poder competir pels carrers d'una població i, molt menys, del tamany de Santa Coloma. L'ambient es nota i la gent surt a mirar-se la cursa. Estem mal acostumats a donar voltes en polígons industrials amb molt poc públic i, fins i tot, amb dificultat per poder prendre un simple cafè abans de sortir. 

Com sempre en aquesta categoria molta bona participació. Durant tota la cursa he intentar buscar l'escapada bona intentant ser bastant selectiu en els talls on m'hi ficava ja que, tal i com estic de forma, no està la cosa per anar cremant cartutxos sense sentit. A mitja cursa m'he vist ben col·locat per disputar la meta volant, he decidit esprintar i l'he guanyat. Només passar la ratlla de la MV i amb la pròpia inercia del sprint ens hem ajuntat un grup que m'ha fet pensar que era la bona ja que anaven tots els "galls" de la categoria. Durant les voltes que hem marxat escapats m'han torturat de valent. No podia ni passar al relleu i prou feines tenia per aguantar-los. En aquests moments és quan veus com estas de forma i, ara, estic un o dos punts per sota dels bons. 

A falta de 5 voltes és quan s'ha fet l'escapada bona amb tres corredors que s'han disputat la victòria entre ells i que s'ha decantat finalment de banda del Mirco per davant del Jose Madrigal. He intentat disputar el sprint del grup però he arribat a final de cursa bastant just muscularment i m'he hagut de conformar amb fer sobre els 15è de cursa aproximadament.

Dissabte una altre circuit, en aquesta ocasió a Sant Joan Despí. L'any passat el vaig fer en la categoria MA30 i recordo que es va acabar fent bastant dur.

4 comentaris:

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Carles, te he visto muy bien para lo que cuentas.
se nota que tu si que vales.

Carles Lara ha dit...

Muchas gracias Joan. Con lo que hago cuesta sudor y lágrimas estar ahí delante. En las circuitadas me aguanto bien. Si fueran carreras de verdad de carretera con puertos sería otra cosa.

Por cierto, yo también te he visto bastante por ahí delante hoy.

Saludos!!!

JMBorràs Jr ha dit...

Confirmo: TU SI QUE VALES!!

Carles Lara ha dit...

Merci JM, a veure si sortim un dia plegats que fa molt de temps que no rodem junts.

Una abraçada!