dijous, 25 de juny del 2009

Per fi de vacances!!! Després d'un dia de Sant Joan de bojos, on vaig tenir que entrar en un edifici en flames, assistir a un suïcidi a les vies tren i de diverses violències de gènere, entre d'altres coses, ja tinc les merescudes vacances. A veure si d'aquesta manera puc recuperar, amb permís de la Ivet, el ritme de bici que havia perdut aquestes darreres setmanes. De moment, demà primera etapa de la Volta a les comarques de Tarragona entre Tarragona i la Joncosa de Montmell de 63 km. La sortida serà a les 15:45 hores a la Rambla Nova i es passarà per Reus, El Morell, Vilallonga, El Rourell, Valls, El Vendrell, Rodonyà, El Mirador del Penedès i La Joncosa de Montmell. A la segona i tercera etapa no sé segur si assistiré. Jo prometo posar el despertador i, si soc capaç d'aixecarme al matí, aniré segur...

3 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

Hola Carles!
Yo participaré en la del sábado y Domingo, a ver si el bebé te permite ir alguna màs y coincidimos.
Ah! no me hagas reir con lo de la forma que para aguantar en elites hay que estar fuerte,y tu lo estas. Otra cosa es disputar las victorias de senior-Master, es es ya otra cosa, eres un tío con cualidades y te entiendo que lo normal sea aspirar a lo máximo en una carrera!
Un abrazo! y a ver si nos vemos el findee!

Carles Lara ha dit...

Me alegro mucho de que ya estés recuperado y empieces de nuevo a correr. En la Pobla aguanté, pero a base de sufrir mucho jejeje. Demasiado sacrificio para hacer el 29 de carrera jejeje. Tu si que eres valiente para ir a la etapa del sábado, que es de primera.

Venga, a ver si coincidimos este finde. Un abrazo!!!!

Team Munt Bikes ha dit...

Que et falta que!! Seras gai...
I el dissabte ens varem cascar 100 kms a mitja de 41 i recordo que a la ultima volta no feia mal res...
Apala ens veiem demà, a la guerra!
Albert Bañeres