dimecres, 3 de febrer del 2010

Poc, però algo és algo


Tal i com estava previst, aquesta tarda he pogut sortir a entrenar una mica. La intenció era poder fer, com a mínim, els mateixos quilòmetres que ahir, però no ha estat possible. El rellotge, que sempre porta un ritme constant, no perdona, així que m'he hagut de conformar amb poc més de dues hores. Finalment 65 km per acumular al sac del mes de febrer. Durant aquests pocs quilòmetres les sensacions han estat bastant bones. Durant aquestes dues darreres sessions m'he començat a trobar agust sobre la bici. Demà dia de descans obligat i ja fins divendres res de res. És el que hi ha.

5 comentaris:

JMBorràs Jr ha dit...

Hola Carles, no ens coneixem personalment tot i que tenim algún conegut en comú. Em coincidit en alguna cursa Ma30 i sobre tot a la carretera, l´ultim cop no fa gaire per les carpes. Aquest dimarts entrenant vaig tenir un accident a Matadepera, una noia no em va veure, va fer un gir i em va atropellar literlament amb el cotxe. La noia assumeix totalment la culpa, pero l´inici de la temporada ja s´ha acabat per a mi. Les lesions son lleus, pero la bici està bastant tocada. Tens algún conegut que hagi tingut alguna experiència similar, o tu mateix, per tal de començar a tramitar papares? Merci!

Carles Lara ha dit...

Em sap grau això que t'ha passat, sempre som els més febles a l'asfalt. Jo, per sort, no m'he trobat mai amb aquesta situació. De totes maneres, deixa'm el teu e-mail i et contesto.

Me n'alegro que, dintre de tot el que ha passat, estiguis be.

Cuida't i passa'm el mail!!!!

Carles Lara ha dit...

Sino, escriu-me directament al meu correu i et contesto.

JMBorràs Jr ha dit...

Hola Carles, el meu Mail: "j_m_borras@yahoo.es" o el meu blog "http://jmb-junior.blogspot.com/"

Carles Lara ha dit...

Ok, ja t'escric un mail i em comentes.

Cuida't