dissabte, 19 de febrer del 2011

19 i 20 de març inici de la temporada Sènior-MA30

El cap de setmana del 19 i 20 de març es donarà inici a la temporada Sènior-MA30. Enguany la temporada comença forta, amb la disputa de la tercera edició de la Volta a les Comarques de Tarragona. Aquest any la prova ha estat retallada a només dues etapes, en lloc de les tres a les que l'organització ens tenia acostumats en altres ocasions. Altres canvis, a banda de les habituals dates, fan referència a la duresa de les etapes que, semblen ser, més assequibles. La primera es disputarà sobre 111 km amb sortida a Amposta i arribada a Tortosa i, la segona, amb sortida i arribada a La Bisbal del Penedès, de gairbé 80 km.
Podeu consultar altimetries, plànols i rutòmetres al web de la comissió sènior-màster3o.

2 comentaris:

week ha dit...

Potser si que aquest any, les etapes no seran tan dures com l'any passat, pero atencio amb la primera etapa, ya que a poc rapid que es vaigi, pot arrivar tot ben trinxat.
salutacions

Carles Lara ha dit...

La veritat Week és que no conec gaire la zona i desconec si finalment el recorregut acabarà fent petar la cursa. De totes maneres, i és una opinió personal, crec que els recorreguts assequibles fan més participativa i oberta la prova.

Salutacions!