dimarts, 9 d’agost del 2011

Sant torne-m'hi

Aquest matí he pogut sortir a entrenar de nou una mica. Com sempre amb la vista clavada al rellotge i improvisant recorregut. Tocava sortir sol però la sort m'ha somrigut i m'he creuat de nou amb el Mesa. Quina casualitat! Tant de temps sense veure'ns i aquest matí ens em tornat a creuar. La segona vegada en poc temps. He decidit girar cua i adaptar-me al seu recorregut, com la darrera vegada que vam coincidir. Al cap i a la fi m'era absolutament igual tirar cap a un lloc o cap a un altre. Al final he pogut fer 77 km amb un parell de ports. Le sensacions bastant dolentes després de tants dies aturat i de tant poca activitat ciclista en el darrer més (només 11 dies de bici en un mes). Segons pugui fer aquesta setmana i segons em trobi de sensacions decidiré si vaig dissabte a Vinyols.

Per cert, al web de la federació posa que serà un circuit d'11 km al que hi donarem 8 voltes. Algú sap si certament és així i com és el circuit aquest???

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any passat es donaven tres voltes a un circuit i després es feia la teixeta.
Si és el mateix circuit, es va cap a Montbrió del Camp és molt planer. Només pica una miqueta poc despres de Vinyols. La distància coincideix, 11km, però no estic segur.
Salut!

David Sánchez ha dit...

no no Carles!!!! tres vueltas al circuito llano y despues 3 subida a la Teixeta. Ideal para escaladores como tu y yo!!!!....jejeje es broma!!!!

Moltes gràcie per informació JOAKI!!!

salut

Carles Lara ha dit...

JOAKI: Aleshores només fem les voltes, no? No estic jo per fer teixetes...jejeje.

DAVID: Entonces no hay problema. Mientras no sean 11 subidas a la Teixeta i una vuelta al circuito...

Nos vemos allí, supongo!!!