dimarts, 17 de gener del 2012

Dues bones sessions

Tant ahir com avui han estat dos bons dies de bici. Entre les dues jornades he pogut sumar 160 km, més que en tota la setmana passada. Dilluns vaig fer 85 quilòmetres en companyia de l'Albert. Sortir amb ell és garantia de forçar-se ja que sempre va a bon ritme, tant pujant com en pla. Van ser 2 hores i tres quarts de pedals amb un promig de 31 km/h i on vam acumular 850 m de desnivell fen un port poc exigent. En un principi vam esquivar la pluja, de fet semblava que no plouria però, durant els darrers 20 km, ens vam mullar. 

Pel que respecta a avui, han estat 75 Km en companyia del Joan Manel Borrás. Hem completat el recorregut en 2 hores i mitja a 30 km/h de promig. Tot i fer un recorregut semblant al que vaig fer el dia anterior amb l'Albert, l'acumulat de desnivell s'ha quedat en 725m. Demà hem tornat a quedar per fer una mica més.

Aquesta setmana la tinc de festa i la vull aprofitar per intentar sortir cada dia. Des del dia 1 de desembre de 2011 només he pogut acumular 1143 km. La regularitat i la constància resalten per la seva absència. Per això, vull intentar aprofitar al màxim aquesta setmana sense obligacions laborals.