diumenge, 18 de novembre del 2012

Fent rodets

Ahir, set setmanes exactes desprès de la meva fractura de pelvis a la cursa de St. Vicenç dels Horts, em vaig tornar a pujar sobre la bici. Això sí, sobre el rodet. Dijous passat vaig anar a veure el traumatòleg i em va dir que tot estava evolucionant molt bé. Em va treure les crosses i ja m'obliga a caminar per mi mateix. Tinc molèsties però m'aguanto bé i camino sense gaire dificultat. Continuo amb la rehabilitació amb sessions de magnetoteràpia. Encara queden un parell de setmanes. El metge em va dir que m'aniria molt bé començar a fer una mica de bici i de natació. Com que no tinc piscina coberta a casa (jejeje) vaig decidir pujar-me als rodets. Vaig fer una petita sessió de 30' a ritme molt suau i amb molta agilitat, sense forçar absolutament res. Crec que no recordo haver agafat el rodet mai amb tantes ganes!!! De fet no en faig mai perquè ho trobo tremendament a avorrit però ahir no, ahir vaig disfrutar dels rodets per primera vegada. De fet, els 30' se'm van fer curts, hagués estat més estona però tampoc és qüestió d'abusar. 

He estat dos mesos aturat completament. El primer d'ells en una cadira de rodes sense aixecar el cul i, el segon, fent els desplaçaments justos amb les crosses. He perdut massa muscular, sobretot de la cama esquerra però, per sort, només he agafat un kilo i mig de pes. Ara ja començo a moure'm amb soltura i a fer una mica d'exercici. Ara sí que ja veig la llum al final del túnel!!!

Disfrutant (???) dels rodets al garatge de casa

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Enhorabona Carles per la recuperació.La il.lusió fa miracles amb les ganes que li poses i amb el poc pes acumulat la teva clase guanya.De aquí a poc competint.Salutacions

Carles Lara ha dit...

Ganes li posem tots a això de la bici però en situacions com aquesta encara cal posar-hi més.

Moltes gràcies Jordi!

Salutacions!

Anònim ha dit...

Jordi Torres. Felicitats Carles pels teus primers 30' de rodets. Aixo es el començament d'una gran temporada. Fins aviat!!

Pep Tatché ha dit...

si senyor!! me n'alegro molt!

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies Jordi i Pep. Vaig fent. El pitjor de tot el mal de cul però no per la fractura de pelvis sino per haver estat tant de temps sense pujar-me sobre la bici jejejeje

Una abraçada!