dilluns, 28 de gener del 2013

Primeres pedalades

Quatre mesos han hagut de passar per poder tornar a sortir a la carretera amb la bici. Quatre mesos que han estat molt llargs i on semblava, en principi, que la recuperació seria molt més ràpida del que ha estat.

Avui ha estat el dia del retrobament amb la bici, amb l'asfalt...El dia que he tornat a sentir el vent a la cara i el dia que he recordat què és el mal de cames. 

Encara no tinc la meva specialized preparada i he hagut d'agafar la cabra per poder treure'm el gusanet de rodar. Han estat un parell d'hores. No sé els quilòmetres que he fet, ni el temps exacte. Tampoc he mirat la velocitat mitja ni la cadència. Avui no importava res d'això. Avui el realment important era tornar a disfrutar del meu esport i de les sensacions pràcticament oblidades durant aquests mesos.

La sortida ha estat plena al poder compartir aquests primers quilòmetres de l'any amb el meu amic Joan Manel Borràs. 

Tot i que encara queden algunes molèsties passo pàgina i a mirar cap endavant. Ara toca lluitar contra els problemes de sempre: falta de temps per entrenar, buscar forats quan sigui i com sigui, etc... De fet, ja no podré tornar a sortir fins el cap de setmana amb sort. És la lluita del dia a dia però, en el fons, m'agrada. És molt millor que estar tancat a casa...

Compartint els primers quilòmetres de l'any amb el JM Borràs

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena Carles! Viendo las cronicas de tu accidente y esta ultima en concreto, se como te sientes y como lo vives... Nos conocemos de vista, soy el bene de la PC Martorell, en 2007 sufri un accidente que me fracturo la columna y tarde 6 meses en hacer lo que tu has hecho hoy, tengo alguna secuela pero no me ha privado de mi aficion. Los retrocesos, como decias en la otra cronica, puntuales en la recuperacion en este tipo de accidentes son normales, en ese momento te vienes un poco abajo pero pronto te das cuenta que es parte del proceso.

Lo dicho ENHORABUENA!

Carles Lara ha dit...

Ya sé quien eres Bene! Muchas gracias por los ánimos. La verdad es que las recuperaciones se hacen bastante largas pero al fin se acaban pasando. De momento me queda alguna molestia residual pero espero que acabe marchando con el tiempo. Me alegro de que tu estés recuperado y sigas pedaleando.

Un abrazo y grácias!

JMBorràs Jr ha dit...

Has donat al clau, "..passo pàgina i a mirar cap endavant.."
Que bo tornar a tenir-te a la carretera!!
A partir d'ara i tal com et conec, ja ens poden anar preparant que en quatre dies et posaràs a tope!!!
Una abraçada!

Carles Lara ha dit...

Serà difícil JM per manca de temps però per intentar-ho no quedarà. Tu prepara't que et faré matinar els caps de setmana ;)