dimarts, 2 de setembre del 2008

Excel·lent noticia!!!!

Avui s'ha donat aquesta noticia pels mitjans de comunicació:

"Barcelona puede tener etapa del Tour de Francia 2009

El alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha manifestado esta mañana en el el programa 'Els Matins' de TV3. que está negociando con la organización del Tour de Francia para que en el 2009 haya una etapa de esta prueba ciclista que pase por Barcelona. "Este proceso nos hace mucha ilusión, pero aun tenemos que cerrarlo porque no es un proceso fácil", ha dicho Hereu. El alcalde ha añadido que este proyecto forma parte de "la estrategia de Barcelona de poder concentrar eventos deportivos internacionales". El Tour volvería a Barcelona 44 años después el próximo año 2009. La etapa empezaría en Perpiñán (Francia) y acabaría en la capital catalana."
De confirmar-se seria una excel·lent noticia ja que fa molts anys que no podem disfrutar d'una etapa de la Vuelta a España, i aixó ho superaria amb escreix.
En un altre ordre de coses, avui, per temes professionals he sortit a entrenar per la zona de la carretera de la Roca. Aquesta carretera era la que jo més transitava en bici en la meva època des de cadet fins a èlit (en aquelles dates amateur). I com a canviat!!! Està plena de rotondes jejeje. He decidit pujar a Orrius i reviure vells temps. A aquest port no pujava des de ben bé l'any 93, últim any en el que vaig competir com a élit amb el equip SCUE SANTS. D'ell tenia el record d'un port bastant dur, però la sensació d'avui no ha estat aquesta. M'ha semblat una pujada curta, sobre els 3,5 km, i no tant exigent com recordava. Posteriorment he pujat Parpers, port també ple de records, com la Volta al Maresme Junior, i d'altres curses. Finalment han sortit 60km, volia fer una mica més, però el temps ja no ha donat per fer més.