dissabte, 13 de setembre del 2008Segón dia de la setmana d'entrenament, per fi. No se com ho faig, però no tinc temps per res. Potser massa feina? Avui he sortit amb el David i hem fet un bon entrenament. 110 km amb 2 pujadetes suaus, però bones. Hem trepitjat asfalt del Vallés Occidental, Baix Llobregat, Anoia i Alt Penedès. Recorregut molt bonic i tranquil. Aquest matí al temperatura havia caigut molt en sortir de casa, el termòmetre marcava 14ºC. M'he tornat boig fins que he trobat els manguitos. Les perneres ja no he goçat a buscar-les. Durant l'entrenament sobrava la roba en pujar, però quan tornaves a baixar o planejar, calia tornar a pujar els manguitos. En David ha estat més previsor i anava més tapat jejeje.

3 comentaris:

Ernesto ha dit...

entrenamiento de "calité"!
Carles, ayer me dijeron que hay propuestas sobre las 20 carreras de CX, casi ná! El día 25.09 ya sabremos el calendario.

Carles Lara ha dit...

Ooooole!!!! a ver si es verdad y se cumple. Aunque luego fallen algunas, da igual. Ya me pasarás el calendario. Hoy he entrenado por tus "dominios" jejeje. Begues, Avinyonet....

Ernesto ha dit...

Te tendré informado!

Ahora vivo al pie de la subida a Begues (apenas 400 metros) y creo que hace un año que no lo subo :-))))))