diumenge, 10 de maig del 2009

Crònica cursa de Porqueres

Finalment vaig optar per la opció A. Intentar fer la cursa el millor que vaig poder. El resultat bastant satisfactori tenint en compte la duresa del recorregut. L'objectiu era arribar a peu del Rocacorba amb el grup principal i després ja fer la "meva" ascensió a aquest dur port. I així va ser. Ja de sortida el ritme molt ràpid i amb molts intents d'escapada que anàven formant i anulant grupets pel davant. No va ser fins el km 20 aproximadament quan es va fer l'escapada bona del dia. Un grup format entre d'altres pel Jaume Morales, Juande Gonzalez, Antonio Miguel, Jordi Cervantes, Carlos Lapuerta, i alguns corredors francesos. Per la part de darrera un pilot que anava perdent unitats amb el pas dels quilòmetres. El grup principal, després del pas pel mític repetxó del càmping (amb rampes que arriben al 20%), es va quedar en 15 unitats. Jo el vaig coronar a uns 50m del pilot i poc després, amb col·laboració de l'andorrà Gerard Riart, vaig tornar a entrar. A partir d'aquest punt el pilot a rodar a l'espera dels darrers 13 km d'ascensió. En aquest pilot rodàven la majoria de MA30 (Girones, Raul Cruz, Toni Cruz, Riart, etc...). Ja a peu del port vaig decidir pujar al meu ritme. Durant els primers 5 o 6 km vaig anar bastant be, però a partir d'aquí, que és quan les rampes arriben al 13-14%, vaig patir de valent i el meu ritme va anar a menys. Fins i tot vaig ser superat per corredors que no venien en el pilot principal i que ha havien perdut comba en el repetxó del càmping, com en Parejo o en Xavi Viñas. Crec que em vaig quedar una mica curt de pinyons. Finalment un 29è lloc i 8è MA30. El resultat és el de menys donat que aquestes pujades tant dures no m'afavoreixen. Em quedo amb les sensacions durant la cursa i amb la satisfacció d'haver fet un entrenament de qualitat. Finalment felicitar al Josep Gironés que es va proclamar Campió Gironí MA30 i a en Jaume Morales que, de nou, va fer una excel·lent cursa veient-se superat només a la línia d'arribada per un corredor francés i superant, alhora, a corredors de la talla de Cervantes, Miguel o Lapuerta.
Per cert, les noves rodes fantàstiques...

5 comentaris:

El Sanchez ha dit...

Bona cursa amic!! avere si ens veiem aviat a les curses!
Salutacions crak!

TONI TIRADO ha dit...

Felicidades Carlos por la carrera, tiene mucho merito aguantar a pie de puerto en el peloton principal. Lo que significa que estas a muy buen nivel, yo intenté aguantar en Alcanar con los elites y los 20 kms iba KO.

Carles Lara ha dit...

SANCHEZ: Gracies maco, a veure si es veritat i ens veiem aviat, si es que hi ha curses, perquè vaja tela aquest any, sequera total!!!

CETONIC: Gracias, se hizo lo que se pudo. Tu ya sabes que yo en esas subidas o estoy muy fino o sufro mucho jejeje. Cuidate mucho de lo tuyo y a ver si nos vemos pronto.

XAVI NOVELL ha dit...

Felicitats Carles ... una cursa dura de collons que s'ha de fer amb collons.

ens veïem i salut!

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies XAVI i, com no, també enhorabona per tu per la excel·lent Remences, que això si que és que per homes....