dimarts, 12 de maig del 2009

Després de la pallisa de Porqueres, diumenge vaig descansar. I com m'ho va agreir el cos!!! Una vegada mig recuperat, dilluns i avui de nou, a l'asfalt a donar pedals. Per temes laborals he hagut d'aixecar una mica el peu aquests dos dies. Toca treballar i, per tant, no disposo de tant temps lliure com la setmana anterior. Cosa que, d'altra banda, tampoc em vindrà malament perquè em trobo bastant cansat. Ahir vaig fer 77 km amb una sola pujada, el port de l'Ordal. Avui han sortit una mica més, 81 km amb dues pujades. La primera a Sta. Creu d'Olorda i la segona a Terrassa. També avui amb sensacions de cansament, no tant a nivell muscular, però sí a nivell físic en general. És com una sensació de fatiga general que conforme van passant els km va minvant. Sempre em passa una mica quan les primeres calors primaverals comencen a treure el cap. Si és com cada any, en una setmana arreglat. De totes maneres, no vindria malament dormir unes hores més i entrenar una mica menys.

2 comentaris:

El Sanchez ha dit...

Bones crak!! jo també vaig cansat fisicament jejeje serà la caloreta que comença a notarse pero bueno aqui a casa meva avui hi han 8º fa llisca de la bona!!
per cert han posat a la web que correm el dia 24 de maig a Sant Àdria del Besos avere si ens veiem allà!
Salut!

Carles Lara ha dit...

Eiii què passa crack? Sí, ja ho he vist, hi ha cursa pel 24 a Sant Adrià. Si és la mateixa que feiem antigament, és un circuit urbà totalmente plà. Ja era hora que sortís una cursa, no? jejeje

Cuida't i descansa!!!!