diumenge, 1 d’abril del 2012

Amb els deures del cap de setmana fets

Com en els darrers caps de setmana, havia quedat aquest matí amb el JM Borrás per rodar plegats. A les 7:30 amb els primers ratjos de sol ja he sortit per creuar-me amb ell. La meva intenció era fer un recorregut fora del típic sense desnivell que estavem fent darrerament. 

Quan ens hem trobat, sorpresa!!! Resulta que ell havia trencat el cable del canvi a poc de sortir de casa. Només hi havia dues opcions: la primera, girar cua i deixar-ho estar (la fàcil) o bé, continuar amb el pinyó petit ficat tot el recorregut (la difícil). El JM ha optat per la segona. 

Una sèrie de més de 80 km amb el 11 ficat deuen cremar les cames, si no, li podeu preguntar a ell. La primera hora que hem rodat el cuenta ha marcat un promig de 36 km/h, amb terreny una mica favorable. Després hem girat cua i el terreny s'ha possat més encontra. Tot i així, la segona hora el cuenta marcava 33,5 km/h de promig. 

Jo m'he passat tota l'estona que hem compartit a la carretera mig metre pel darrera del JM. Em portava literalment axfisiat. L'he acompanyat fins a casa seva i després ja he continuat sol, només acompanyat de la sensació de tenir la musculatura de les cames literalment cremada.

Al final m'he plantat a casa amb 86 km a 32,8 km/h de promig amb 736 m de desnivell. El més significatiu ha estat la cadència, que s'ha enfilat fins les 84 pedalades per minut de promig. Molt més que les 76-78 que em moc habitualment.

En fí, deures fets aquest cap de setmana. Ara tocarà descansar un mica per recuperar-me d'aquest cap de setmana.
Detall del cable del canvi de la bici del JM.

2 comentaris:

JMBorràs Jr ha dit...

Molt bon entrenament, la mitja més alta de l'any!
M'estic plantejant no canviar el cable del canvi i deixar la bici tal qual..
Fins la propera!
Una abraçada.

Carles Lara ha dit...

Noooooooooo!!! Canvia'l si us plau, canvia'l que em mataras!!!!

Una abraçada