dissabte, 7 de juliol del 2012

A canviar les piles!!!

Aquest matí amb la fresca he tornat a sortir després de dos dies d'aturada. Les sensacions eren bones i he decidit anar a fer un recorregut amb força desnivell que ja tinc controlat d'altres ocasions. Mentre anava fent mirava com el dia s'anava tapant però, per sort, l'he pogut finalitzar sense mullar-me. 

Les sensacions eren bones i el cuenta ho anava confirmant. Mentre rodava a bona velocitat, la fletxa que indica si vas per sobre o per sota del promig era favorable. A la meitat del recorregut el promig era molt bó, massa bó. Tant ho era, que he canviat la pantalla del cuenta per veure el quilometratge que portava. Pufff, marcava sobre els 60 quan havia de portar 45. Per això el promig era tant bó jejeje.

Al final m'he plantat a casa amb, segons el cuenta, amb 119 km a 39,8 km/h de promig. Espectacular però tant espectacular com fals. Aquest recorregut l'he fet altres vegades i em surten 87 km amb 1200 de desnivell. I aquests són els quilòmetres reals que he fet. Ni idea del promig però tant fa, no?

Aquesta tarda ha tocat canviar les piles al cuenta i als sensors.