dimarts, 21 d’agost del 2012

Doble sessió, doble punxada

A les 7 del matí ja estava a la carretera intentant aprofitar al màxim les dues horetes prèvies a la jornada laboral. Costa una mica matinar, però el poder rodar sense vent i amb la fresca del matí ho compensa sobradament. Durant els primers quilòmetres les sensacions no eren gaire bones desprès de tants dies de "parón". Mica en mica m'he anat trobant millor i he aconseguit pujar el ritme. He arribat a la feina amb una mica més de 62 km a 32 km/h de promig amb un acumulat de 770 m. 

Tot un plaer rodar amb els primers rajos de sol i la fresqueta matinal
A la tarda tocava tornar cap a casa. Sempre que faig aquesta doble sessió, a la tornada, ja no allargo el quilometratge i agafo un recorregut bastant directe. La tarda era molt calurosa i amb un vent molt calent i molest. Per sort, bufava a favor i no havia de tornar així que he desplegat les veles i a disfrutar-ho. I així ho he fet fins que a falta d'uns 10 km he punxat. No passa res, he pensat. Canvi de càmara i continuo. Als 6 km de casa una altra vegada. No ho entenc. He comprovat a consciència la roda i no hi havia res. En fi, canvi de nou i fins a casa. 42 km més a 35,4 km de promig amb gairebé 400 m de desnivell. Ja he dit que el vent bufava fort i a favor jeje.
Mala sort, doble punxada a la roda davantera.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ja,a mi em passa el mateix amb un doble forat en el tubular. Sort que estava aprop de casa i amb el de recanvi no acabo de inflar-lo del tot.El liquit anti-punx.no ha funcionat.Serà que la calor o fon tot?
He posat un de millor.Salutacions

Carles Lara ha dit...

És una putada Jordi. A mi m'ha passat el mateix, sort que era al costat de casa.
Avui ha estat la meva primera punxada aquesta temporada. Portava bona ratxa jejeje.

Cuida't!!!