diumenge, 6 d’abril del 2008

Carrera a Banyoles


Quin circuit més dur! Al final avui m'he aixecat amb dolors i molesties, però he decidit anar-hi. La carrera ha anat molt millor del que jo pensava. Gran cursa d'en David Sánchez (Bicis Esteve). També d'en Santi Molina (Big Mat) i d'en Ferrer (Cariñena). Han marxat al principi de la prova i han sigut capaços d'administrar perfectament la renda per plantar-se a la línia de meta en solitari. Enhorabona als tres.

Per la meva part, de sortida no em trobava gaire fi. Em feia mal tot el cos. Després, mica en mica, i conforme anava escalfant he sentit que em recuperava. A falta de 8 o 9 voltes he arrancat i he marxat amb en David Alier (Big Mag). En cap moment m'ha donat ni un sol relleu tot i que li he demanat, però no ha volgut. De cara a meta la sort m'ha sonrigut i quan el David Alier m'ha arrencat ha trencat la cadena. Al final he fet un quart lloc absolut i tercer màster 30. Un bon premi per mi que hagués firmat sense miraments abans de sortir.

3 comentaris:

Joni Basso ha dit...

Ualaaaa si que te hiciste pupa el sabado tio. Weno crack que te vaya bien el blog y a recupararse para el sabado

TONI TIRADO ha dit...

felicidades por el blog, esta guapo! La verdad que lección de pudonor y coraje te marcastes ayer en Banyoles!

Carles Lara ha dit...

Muchas gracias a los dos por los ánimos. Aquí tenéis el blog a vuestra disposición craks. Saludos y nos vemos el sábado.