dissabte, 5 d’abril del 2008

Carrera de Calonge


Avui no ha estat el meu dia. Jo tenia molta il·lusió en aquesta carrera perquè corriem a casa, però no ha pogut ser. Quan portàvem 15 minuts de cursa, en el revolt on començava la pujadeta, en Josep Ferrer (Cariñena) m'ha empentat des de darrera, m'ha desequilibrat, i no he pogut evitar la caiguda. M'he aixecat tant ràpid com he pogut, però mentre desfeia el nus de la cadena, he corretgit el manillar, les manetes, etc...he perdut massa temps. He intentat no ser doblat, però impossible. Sobre el minut 40 he estat doblat pel grup i els àrbitres m'han obligat a deixar la cursa. He parlat amb ells, perquè com que ja havia passat més de la meitat de la carrera igual no em podien descalificar, però no. Desprès m'han argumentat que "igual" em podia posar a tirar i beneficiar als meus companys, i clar, com que ells no poden controlar tot el circuit....em sembla increible. Quan he estat doblat el primer que he fet ha sigut posar-me a cua del grup, però semblar que "igual" la meva intenció era remontar al grup a contrameta, tirar d'ell i després, a meta, amagar-me un altre cop. O "igual" no era aquesta la meva intenció i només era acabar la cursa.

En fí, que sigui como sigui, no ha esta la meva tarda. Recompte de danys: 2 punts adhesius al braç dret, cremades a espatlla dreta, esquena i meluc dretà, inflamació al genoll esquerrà i contusions varies. Canvi de la bici doblegat, patilla del quadre del canvi doblegat, cinta del manillar feta caldo, maneta de canvi tocada...en fi demà serà un altre dia.

Ara mateix no tinc gaires ganes d'anar demà, però tot dependrà de com passi la nit. Demà veurem...


5 comentaris:

David Sánchez ha dit...

Felicidades campeón!

Pese a la caída de ayer y con fuertes dolores de las heridas, hoy has demostrado que esta fuerte y que sólo te podrán ganar tirándote! Ahora descansa y recupérate de tus heridas de guerra.

Descansa y cuídate neng!

Carles Lara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carles Lara ha dit...

Muchas gracias por los ánimos, pero solo decirte que menudo carrerón que te has metido hoy. No tengo más palabras para ti que esas....Enhorabuena fiera!. La próxima semana más y mejor. Salu2

van krujem ha dit...

soy el miguelito , que sea leve el dolor y recuperar bien esas heridas, un saludo y nos vemos en el asfalto

Carles Lara ha dit...

Muchas gracias a ti tambien por los ánimos. Espero que os vaya muy bien por Cantabria. A tope y a dejar el pabellón bien alto. Suerteeeee!!!!