divendres, 9 de maig del 2008

Demà el gran dia...o no!!!!

Arriba el gran dia. Tots preparats. Les màquines a punt, i les bicis...també jejeje. Ja tenim l'ordre de sortida establert. Es pot consultar a la web de la federació. Suposo que tothom ja s'ha estudiat a qui te davant i qui darrera, sobretot darrera. Jo crec que s'hauria d'haver separat les categories, com l'any passat. Una categoria primer i una altre després, però bueno.


El pronòstic del temps? xungo. La ràdio diu que poden caure més de 100 litres per metre quadrat. Si pensem que hem de fer 15000 metres de crono, són moooolt litres a sobre jejeje. Es broma. Però el que si que és segur és que ens mullarem i molt. Però alegrem-nos, que així evitarem els talls d'aigua a l'estiu jejeje. Ah, l'enquesta es tanca a les 23:59, la cosa està ajustada, així que voteu, que demà es veurà qui s'ha apropat més.

Avui m'he fet la resonància al genoll. Quin avorriment. 3/4 d'hora immòbil dintre la màquina. La pròxima setmana tindré els resultats.

2 comentaris:

Laia ha dit...

Molta sort demà i no et mullis gaire.

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies, em farà falta que la penya està molt forta i jo molt tovet jejeje. El tema de mullar-se és me difícil d'evitar...