dilluns, 7 de juliol del 2008

Israel Núñez entre els millors del mon

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Itàlia el campionat del mon de bike marathon amb la participació del martorellenc Israel Núñez (Massi) que ha defensat els colors de la selecció espanyola amb una molt més que bona actuació. A continuació la crònica publicada per la FCC en la seva web:
"Els Campionats del Món de bike marathon celebrats aquest cap de setmana a Villabassa (Itàlia) han tornat a comptar amb els dos campions d´Espanya de la modalitat, Israel Núñez i Sandra Santanyes. El primer va finalitzar en el quinzè a la cursa masculina, a 21 minuts del primer, el belga Paulissen, però molt a prop de grans estrelles com Mirko Celestino i Gilberto Simoni, corredors professionals de ruta, tot i patir problemes mecànics. Santanyes, que no va tenir les seves millors sensacions, va acabar entre les trenta millors."
Des d'aquí la més efusiva felicitació per tu. Ja veus com al final vas sortint del "forat negre"... Enhorabona crack, ets un gran campió. I com no, també per la Sandra Santanyes que igualment ha realitzat un excel·lent paper al mundial.