dimarts, 19 d’agost del 2008

Després de dos dies aturat sense tocar bici, avui tocava sortir a entrenar i cremar la parrillada de carn que vam fem a la barbacoa diumenge. I quina millor manera de cremar-la que pujant al Ratpenat??? Des de dalt les vistes són espectaculars com es pot apreciar en aquesta foto, però el seu preu també ho és. Per arribar fins a dalt cal patir i suar de debó. No en va s'han de superar rampes que arriben sl 23% de desnivell. Sort que normalment porto un 39x25 i tot i així, costa suor i llàgrimes arribar fins aquí dalt. De veritat, que les vistes ben valen la pena...

Aquestes rampes fan que qualsevol altra pujada sembli una broma comparat amb això. Almenys, espero que el Ratpenat d'aquest matí serveixi d'alguna cosa el dia que pujem a Vallter 2000 que ja mica en mica es va apropant.

2 comentaris:

Josep Sanchez ha dit...

Impresionant el port !!! Tot i que sigui més llarg i l´ alçada, Vallter 2000 al costat d´ això serà un joc. Segur que estaràs força endavant.

Carles Lara ha dit...

La veritat és que és molt, molt, molt dur. Pujant amb el 39x25 hi havia estones que anava a 7-8 km/h i a cop de ronyó. Brutal. De totes maneres Vallter, és Vallter. I com ja saps, la duresa dels ports no està en les rampes de la mateixa pujada, sino en el ritme al que t'obliguen a pujar jejeje. Saluti cuda't!