dissabte, 9 d’agost del 2008

Increible la prova en ruta!!!!

Doncs al final serà veritat que el número 8 és el número de la sort pels xinesos. És el que portava avui el nou campió olímpic Samuel Sánchez. El "Espanish System Power" ha funcionat a la perfecció. La selecció tenia tanta qualitat que qualsevol dels cinc integrants de l'equip podria haver guanyat. La medalla semblava segura a falta de 10 km a meta, en el moment en que van marxar el petit dels Schleck, l'italià Rebellin i l'asturià Samuel Sánchez. A pocs segons darrera rodaven el rus Alexander Kolobnev i l'australià Mikel Rogers. A les portes de l'últim quilòmetre es van ajuntar tot els corredors més Fabian Cancellara que havia arrencat des del grup principal, cosa que va donar molta emoció al desenvolupament de la prova. Finalment, en Samuel va ser el més ràpid i es va imposar al grup de sis.

Sobre el circuit, què dir? A mi m'ha semblat un circuit bastant dur, però sobre tot preciós i molt, molt, molt atípic i original. Tots tenim la imatge d'aquests corredors rodant per les carreteres dels Alps i Pirineus, però veure'ls a peus de la Gran Muralla Xinesa ha estat un veritable luxe.

Aquest està sent un any excepcional pel ciclisme estatal amb el Tour, Giro i Olimpiada a les butxaques de corredors espanyols. Ara a pensar en la Vuelta i en el mundial, però no oblidem que dimecres hi ha la prova en crono i que tenim per disputar les proves de BTT. A seguir sumant èxits...