dimecres, 24 de setembre del 2008

HELP ME!!!!

Actualment porto per competir un joc de rodes Bontrager Aero, i la veritat és que van força be. L'únic problema és que ja tenen 5 anys i va tocant renovar. Estava pensant en comprar un joc nou de rodes, probablement de carbono i amb perfil. Però, què comprar? He començat a donar un cop d'ull al que hi ha al mercat i els preus estan pels núvols jejeje. Quines recomaneu vosaltres? Si us plau, deixeu els vostres comentaris aqui. Jo de moment, entre d'altres, m'he fixat en aquestes...ZIPP 404, MAVIC COSMIC SL PREMIUM i HED JET 60

8 comentaris:

David Sánchez ha dit...

Buenas neng!
Ya sabes mi opinión y no hay color las ZIPP! es cierto que son las más caras de todas pero vale la pena.Ya sabes que yo sólo las pongo para las carreras y geniales.

si te esperas un poco te vendo las mias...jejeje

preparados para el domingo la tenemos que liar buena!!!

Saludos

escalador de puerto llano ha dit...

EL PRECIO DE LAS ZIPP Y LAS COSMIC (MAS LAS ZIPP QUE LAS COSMIC) LO VEO DESORBITADO Y LAS HED NO TE LAS ACONSEJO YO LAS LLEVO Y HE TENIDO BASTANTES PROBLEMAS. ¿TE AS MIRADO LAS CORIMA? CALIDAD PRECIO SALEN MUY BIEN Y ME HA HABLADO MUY BIEN DE ELLAS.

SUERTE EN LA COMPRA

Carles Lara ha dit...

DAVID: Lo sé, por eso no te he preguntado jejeje. No eres imparcial jejeje. Un abrazo neeeng!

ESCALADOR: Gracias por tu comentario. Las Corima? pues no sé, la verdad no las he mirado. Tienen aro de carbono? es que no quiero andar cambiando pastillas de freno cada dia.

Ernesto ha dit...

yo me quedaba las 3... para qué te vas a andar calentando la cabeza???

David Sánchez ha dit...

te vendo una zipp muy cuidadas! va animate jejejejejeje
En el Prat tenemos los puñales preparados verdad?

ale ale neng

Carles Lara ha dit...

Me he comprado una piedra para afilar cuchillos especialmente para la ocasión jejejeje

JMBorràs Jr ha dit...

No se si vaig tard, espero que no, però descarta las HED! Tinc un amic que les porta i està molt descontent! Son aros d´alu+embellidor de fibra. Aparentment xulas pero molt sorolloses. Si presiones la fibra, s´enfonsa de lo fina que és.. Les Mavic no en tinc referencies. Les ZIPP conect les de perfil mig i les de perfil alt i son de lo millor en alumini + carboni. Espero que et serveixin els comentaris. Xiau company!

Carles Lara ha dit...

No fas tard no. Mercés pels teus consells. Tens raó, les HED les descarto, no m'han parlat be. Entre les ZIOO i les Màvic, m'han dit de tot. M'han parlat molt be de les Cosmic noves. No se....