dilluns, 13 d’octubre del 2008

Després de 3 dies d'aturada per falta de temps avui he sortit de nou amb la bici de ciclocross. Només sortir ha començat a ploure, però com ja m'havia mullat, he continuat amb el plan previst. Després de 3 dies d'inactivitat total, no era qüestió de tornar a casa a les primeres de canvi per un xàfec que ja es veia venir que no duraria gaire. I així ha estat. Als pocs minuts ja ha parat de ploure i he completat l'entrenament d'avui. Les sensacions? molt bé de força i forma física, però bastant torpe amb la tècnica. De fet aquesta tarda ja llueixo els primers blaus a les cames fruit dels cops amb els pedals, amb el quadre, etc. Caldrà continuar amb la tècnica els propers dies...

8 comentaris:

Julie B ha dit...

A seguir perfeccionando la tecnica pues!!

Saludos

Carles Lara ha dit...

Ahí estamos, ahí estamos...

1 saludo

Ernesto ha dit...

venga, a ver si quedamos un sábado aquí en Sant Boi y rodamos un poquillo. Si quieres obstáculos, además de las escaleras podemos utilizar las cacas de los perros, que esto parece un campo de minas!

hasta luego Carles!

Carles Lara ha dit...

Gracias por tu interés Ernesto, pero eso de las cacas de los perros no me motiva jejeje. Y mucho menos con lo torpe que estoy, imagínate sino consigo pasarlas...pufff!!!!

Ernesto ha dit...

jajaja! sí, te aseguro que había que estar preparado para pasarlas, dignas de ser tablones de una prueba de la Copa del Mundo!!!

Ernesto ha dit...

Carles, apúntante el 2 de noviembre en Raimat (Lleida).
Ahí vamos a tener campo todo el que queramos!
lo ves? al final me quedo sin mi semana extra :-)))

Carles Lara ha dit...

Al final empieza el tema antes????

Ernesto ha dit...

eso parece, por suerte apareció en escena una de esas carreras que estaban en el "que-si-sí-que-si-no".
2 semanas, Carles... 2 semanas!!